Inspiration Builders

Bouwen aan je bedrijf door het ontwikkelen van medewerkers.
Klant
Inspiration Builders
Afgerond
2022

Ons motto is ‘groeien met OH’. Dit geldt niet alleen voor ons, maar natuurlijk ook voor onze klanten. Eén van deze klanten is Inspiration Builders (IB). Een organisatieadviesbureau die bedrijven helpt om medewerkers te ontwikkelen en zo dus bouwt aan een betere toekomst.

"Mijn huisstijl past niet meer bij de huidige kwaliteit van mijn bedrijf, ik wil dat mensen mij gelijk herkennen aan mijn logo."

- Ard Heuten, eigenaar

Toen Inspiration Builders ons vroeg om een nieuwe website voor hen neer te zetten, zijn we dan ook vol enthousiasme van start gegaan! Maar niet alleen met de website, ook mochten we de huisstijl een nieuw uiterlijk geven.

Logo & Huisstijl

Het logo mocht aangepast worden van het gehele woord Inspiration Builders naar de afkorting IB. We zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben de i als mens terug laten komen in het logo, om zo de persoonlijke aanpak van IB te laten zien. De kleuren zijn warm en zakelijk, al moest Ard hier wel eerst van overtuigd worden 😉. De huisstijl is compleet gemaakt met een visitekaartje, briefpapier sjabloon, e-mailhandtekening en headers en afbeeldingen voor social media.

Website

Ook hebben we een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor IB. Alle onderdelen hebben een duidelijk en logische plek gekregen, illustraties en afbeeldingen zijn gemaakt en we hebben teksten geschreven. De website is geheel door ons gevuld en uiteindelijk opgeleverd aan IB.

Staat jouw case hier binnenkort?

We houden wel van een uitdaging. Heb je daarom een vraag of project waarmee we je kunnen helpen? Laat het dan weten, wie weet staat jouw case binnenkort wel op onze website!

Wat is jouw uitdaging?

Andere projecten

Alle projecten