Rebranding Koedijk Mode

Een nieuw hoofdstuk voor Koedijk Mode!
Klant
Koedijk Mode
Afgerond
2024

Net zoals de mode, gaat Koedijk Mode uit Rijssen graag met de tijd mee. Daarom hebben we achter de schermen gewerkt aan een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Koedijk Mode, namelijk de rebranding! Een nieuw, fris logo. Herkenbaar als altijd, maar dan in een nieuw jasje. Daarnaast hebben we de website compleet vernieuwd en de andere marketingmiddelen aangepakt. 

Waarom een rebranding?

Koedijk Mode is een belangrijke en bekende speler in de modebranche. De naam en het logo zijn heel herkenbaar. Dat is de reden dat we niet een compleet nieuw logo gemaakt hebben, maar gekozen hebben voor een subtiele rebranding. Het nieuwe logo behoudt elementen van het origineel, waardoor het herkenbaar blijft voor de bestaande klanten, maar voegt moderne flair toe die spreekt tot een breder publiek.

Vernieuwen marketingmiddelen

Naast het logo en de website hebben we ook de andere marketingmiddelen in een nieuw jasje gestoken. Dit is terug te zien in de DM’s, EDM’s, stoepbordposters én de social media posts die we verzorgen voor Koedijk Mode. Ieder ontwerp is aangepakt!

Website in Webflow

We hebben de website van Koedijk Mode compleet vernieuwd en gebouwd in Webflow. De focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, persoonlijkheid en esthetiek. De nieuwe website is visueel aantrekkelijk en verbetert de gebruikerservaring door een gemakkelijke navigatie en een nog beter responsief design, geschikt voor alle apparaten.

Het resultaat

Met de rebranding van Koedijk Mode hebben we het bedrijf niet zomaar een nieuw jasje aangedaan; we hebben de hele huisstijl op maat gemaakt! Dit frisse design blijft trouw aan de klassieke uitstraling die klanten kennen, maar voegt een moderne snit toe die echt in het oog springt. Net zoals het perfecte accessoire maakt onze rebranding de 'outfit' van Koedijk Mode compleet: stijlvol, verfijnd en helemaal klaar voor de toekomst!

Staat jouw case hier binnenkort?

Zoals je leest zijn we graag bezig met vernieuwing, zonder dat het ten koste gaat van de waarden van jouw bedrijf! Heb je ook een vraag of een project waarmee we je kunnen helpen? Laat het dan vooral weten! We denken graag mee over hoe we jou het beste kunnen helpen.

Wat is jouw uitdaging?

Andere projecten

Alle projecten