Jouw website

Binnen een maand live!

Een nieuwe website is natuurlijk leuk. En leuke dingen willen we graag zo snel mogelijk, daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website binnen maand live staat!

Een website binnen een maand live, hoe gaat dat?

1

Strategie & planning

Om jouw nieuwe website binnen een maand live te krijgen, beginnen we met het neerzetten van de strategie en de planning. We gaan het gesprek met je aan en bepalen wat het doel moet worden van jouw website, wie je doelgroep is én welke boodschap je wilt vertellen. Op basis van jouw input maken we een strakke planning en kunnen we van start!
2

Ontwerp

We ontwikkelen een aantrekkelijk en functioneel ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf. De teksten, afbeeldingen en video’s worden geoptimaliseerd om de vindbaarheid en de gebruikerservaring te verbeteren. We zorgen er uiteraard voor dat je nieuwe website er op alle apparaten top uitziet!
3

Lancering

Nadat we de conceptversie van de website samen hebben doorgenomen en je helemaal tevreden bent, is het tijd om je nieuwe website te lanceren. We draaien de laatste tests en checken alles nog een keer grondig. Zo weten we zeker dat er geen technische mankementen kunnen optreden.
4

Et voilà!

Jouw nieuwe website binnen een maand live. Na livegang blijven we de website analyseren, waarvan je periodiek een rapportage ontvangt. Zo weet jij (en wij) precies hoe je website presteert.

Veelgestelde vragen over een nieuwe website

Een website binnen een maand live, kan dat wel? We kunnen ons goed voorstellen dat je enkele vragen hebt, daarom beantwoorden we deze graag voor je! Heb je een andere vraag? Stel ‘m gerust!

Een website binnen een maand live, kan dat wel?

Zeker! We maken voorafgaand een strakke planning die we met je delen. Zo weet je precies wat we van jou nodig hebben en wat je van ons kunt verwachten.

Wat zijn de kosten van een nieuwe website?

De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We nemen deze graag met je door en zorgen voor een goede prijs. Laat het ons gerust weten!

Met welke website software werken jullie?

We bouwen onze websites doorgaans in Webflow en Elementor (Wordpress), maar zijn ook zeker in staat om websites in andere programma’s te bouwen.