Alles voor je

Drukwerk

Van brochures en flyers tot visitekaartjes en briefpapier. Wij regelen het voor je.
DrukwerkDrukwerk
Drukwerk

Laat een goede indruk achter

Je wilt iets achterlaten bij een klant; bijvoorbeeld een mooie map voor je offertes of een flyer voor op een beurs. Misschien heb je net een nieuw logo en wil je bijpassende visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij denken graag met je mee en werken samen met drukwerkspecialisten. We weten precies welke bestanden aangeleverd moeten worden en waarop we moeten letten.
Drukwerk

Verschillende soorten drukwerk

Wil je standaard drukwerk of iets speciaals? Is het voor een beurs of wil je juist opvallend of chique drukwerk om aan relaties te geven? Wij kunnen je adviseren over de verschillende papiersoorten, afwerkingen en alle andere mogelijkheden.

Ooit gehoord van een preeg, stans, foliedruk of rillijn? Geen nood, we geven je graag advies om zo tot het mooiste eindproduct te komen.

Veelgestelde vragen over drukwerk

Wij hebben de meest gestelde vragen over drukwerk even op een rijtje gezet.

Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Welke oplage kan ik bestellen?

Je kunt drukwerk bestellen van één stuk tot duizenden, of meer als je dat nodig hebt. Hierin zit uiteraard een prijsverschil. Wel hangt het minimale aantal af van jouw wensen; bij sommige druktechnieken en afwerkingen zijn bijvoorbeeld alleen grotere oplages mogelijk.

Als je aangeeft waar je naar op zoek bent, dan geven we je graag het beste advies!

Wat zijn jullie levertijden?

De levertijd is heel erg afhankelijk van het type drukwerk dat je wilt hebben. Een spoedje kan natuurlijk, maar dat is meestal wat duurder. Laat ons weten wat je wanneer nodig hebt en we doen er alles aan dat je het zo snel mogelijk ontvangt.

Drukken jullie zelf of besteden jullie het uit?

Wij drukken niet zelf maar hebben een netwerk van diverse drukkers. Iedere drukker heeft weer een andere specialisatie. Door ons netwerk weten we precies waar we met welk drukwerk het beste terecht kunnen en kunnen we jou van de best mogelijke kwaliteit voorzien.

Ik wil graag iets aparts met mijn drukwerk, wat kan ik het beste doen?

Dit vinden we vaak de leukste klussen! Samen met jou bekijken we wat je voor aparts wilt en wat er bij je past. Onze drukwerkexpert en vormgever gaan vervolgens samen zitten om voor jou een gaaf idee te bedenken. Daag je ons uit?

Leveren jullie ook aan particulieren?

Nee, wij leveren alleen aan zakelijke klanten en doen alleen zakelijk drukwerk.

Kunnen jullie ook in PMS kleuren drukken?

Jazeker, PMS of CMYK is allebei mogelijk. Wat het meest geschikt is voor jou hangt af van je huisstijl en de toepassing. Vraag ons gerust om advies.