Website binnen een maand live?
Ik wil online!
Jouw nieuwe website binnen een maand live?
Ik wil online!
Alles voor je

Nieuwe website

Je website: het online visitekaartje van jouw bedrijf! Dat wil je natuurlijk goed voor elkaar hebben. Daar zorgen we graag voor!
Vraag een gratis websitescan aan
Alles voor je nieuwe website

Jouw idee, onze ervaring

Jouw website is uniek en straalt uit waar je bedrijf voor staat. Wij zorgen niet alleen voor een mooie website, maar ook voor een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines, een doordachte opbouw én natuurlijk een mobielvriendelijke weergave. Én het mooie is: je website kan al binnen een maand live zijn!

Het leukste aspect van het bouwen van een nieuwe website is de samenwerking tussen jou & OH! We zijn benieuwd welke ideeën je zelf hebt en denken hier graag in mee. Zo komen we gezamenlijk tot het perfecte resultaat!
Alles voor je nieuwe website

Een doordacht plan

Een visueel mooie website is één ding, maar je wilt natuurlijk wel dat mensen ook op je site komen én blijven. Bijvoorbeeld om een offerte aan te vragen, een product te kopen of om meer informatie te vinden over een bepaald onderwerp. Het is daarom belangrijk dat je nieuwe website goed is opgebouwd en SEO-technisch goed is ingericht. Ook daar helpen we graag bij!

Vraag een gratis websitescan aan!

Heb je al een website en wil je weten hoe deze scoort? Vraag onze gratis websitescan aan en ontvang binnen 3 werkdagen een uitgebreid rapport met onze bevindingen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen over een nieuwe website

Denk je na over een nieuwe website? Dan kunnen we ons voorstellen dat je nog enkele vragen hebt. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je onder elkaar gezet.

Heb je een andere vraag over een nieuwe website? Neem dan gerust contact met ons op!
Heb je een andere vraag? Laat het ons dan vooral weten!
Wat zijn de kosten van een nieuwe website?

De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website, de functionaliteiten, het ontwerp en de omvang. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website klaar is?

Je website kan binnen een maand live staan. Dit hangt natuurlijk wel af van de gemaakte afspraken en de complexiteit van de website. Vooraf bespreken we uitvoerig welke onderdelen we wanneer van je verwachten.

Kan ik zelf teksten en afbeeldingen toevoegen aan mijn nieuwe website?

Jazeker! Het is mogelijk om zelf teksten en afbeeldingen toe te voegen aan je nieuwe website. We geven je bij oplevering een training over het beheer van je website, zodat je zelf aan de slag kunt. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag!

Kan ik mijn bestaande website laten vernieuwen?

Ja, we kunnen in de meeste gevallen je bestaande website vernieuwen of upgraden. We kunnen het ontwerp moderniseren, de functionaliteiten verbeteren en de website optimaliseren voor zoekmachines.

Zorgen jullie er ook voor dat mijn nieuwe website goed gevonden wordt in zoekmachines?

We bouwen onze websites altijd op een zoekmachine-vriendelijke manier. Ook bieden we zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan om jouw website nog beter vindbaar te maken.

Moet ik mijn website blijven onderhouden?

Ja! Uiteraard moet je jouw website wel blijven onderhouden en optimaliseren op het gebied van zoekmachineoptimalisatie om de goede resultaten te kunnen blijven behouden. Je concurrenten zitten immers ook niet stil.