Alles voor je

Logo en Huisstijl

De visuele identiteit van je bedrijf is belangrijk, hier word je immers aan herkend. Daarom is het goed om een krachtig logo met een bijpassende huisstijl te hebben. We vertellen je graag meer!
Ik wil een krachtige visuele identiteit
Logo en huisstijl
Nieuwe huisstijl
Alles voor je logo en huisstijl

Een nieuwe huisstijl

Een consistente en doordachte huisstijl is cruciaal voor een succesvolle merkbeleving. Het gaat verder dan een logo; het omvat kleuren, lettertypen en ontwerpelementen die samen jouw bedrijf uniek maken.

Laat ons je helpen met je nieuwe huisstijl! We ontwerpen hierbij niet alleen een logo, maar brengen dit ook tot leven in een complete huisstijl. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Bovendien kunnen we deze stijl ook doorvertalen in je website, autobelettering of folder. Het belangrijkste is dat jouw huisstijl past bij je bedrijf en aanspreekt bij je doelgroep.

Veelgestelde vragen over logo's & huisstijlen

We hebben een handige sectie vragen toegevoegd over logo’s & huisstijlen. Staat je vraag er niet tussen? Geen zorgen! Laat het ons weten en we helpen je snel op weg.

Ik heb zelf een idee voor een logo, kunnen jullie dat verder uitwerken?

Dat kan zeker! We bespreken je idee, laten je weten wat de kosten zijn en gaan dan graag voor je aan de slag. Jouw idee komt zo goed mogelijk terug in het logo. Uiteraard ontvang je van ons alle bestanden, zodat je die zelf ook kunt gebruiken.

Is het logo van mij of houden jullie het eigendomsrecht?

Als jij de factuur netjes betaalt, dan is het logo van jou. Je ontvangt van ons diverse bestandsformaten (eps, pdf, png, jpg) voor diverse doeleinden (web, social, Word, drukwerk), zodat je altijd het juiste logo kunt gebruiken. En ben je de draad daarin even kwijt? Dan bel je ons gewoon even!

Ik heb zelf al een logo, kunnen jullie andere middelen maken?

Jazeker! Als het logo geschikt is voor drukwerk, dan kunnen we bijvoorbeeld een folder voor je maken of een flyer voor een beurs. Maar ook een website of autobelettering behoort tot de mogelijkheden. We kunnen het voor je ontwerpen én het drukwerk of de bestickering voor je regelen! Wel zo handig; één aanspreekpunt!

Kunnen jullie ook drukwerk voor mij regelen?

Dat kunnen we zeker! Wij kennen veel verschillende drukkers, weten precies welke bestanden aangeleverd moeten worden en waarop gelet moet worden. We denken graag met je mee en hebben partners die heel druk zijn met drukwerk.