OVER ONS

OVER OH

OH is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Destijds nog vanuit een hoekje in de woonkamer en met name gericht op traditionele reclame. Na ruim een jaar kon Jolanda het niet meer alleen af. De eerste werknemer werd aangenomen en er werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Nijverdalsestraat.

Ook ging OH zich meer richten op online marketing en websites. Nog steeds zijn dit, naast vormgeving, de belangrijkste diensten van OH.

Het team van OH bestaat uit meerdere medewerkers en werkt daarnaast samen met verschillende leveranciers en flexibel in te zetten free-lancers.

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor verrassingen te staan. Zo zijn we samen succesvol!

team2.0

Waarom kiezen voor OH?

Wij zijn een team met meerdere personen en dus meerdere vakgebieden. Wil je bijvoorbeeld een website of brochure, dan kunnen wij het ontwerp voor je maken, maar kunnen ook de website bouwen en de teksten voor je schrijven. Zo ben je in één keer klaar en heb je één aanspreekpunt.

Hij of zij weet alles van de opdracht af. En is die persoon even niet aanwezig? Dan is een ander teamlid ook op de hoogte. Zo kunnen we je altijd verder helpen en je vragen beantwoorden. En weten we het even niet? Ook dan geven we het eerlijk aan en doen we er alles aan om je zo snel mogelijk antwoord te geven.

Bekijk onze diensten
zoe2

Duurzaam OH

De wereld is aan het veranderen en wij veranderen mee. We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zo nemen wij maatregelen om ons pand te verduurzamen, rijden wij elektrisch en sponsoren wij verschillende clubs en initiatieven. 

Lees meer

Ons team

Eigenaar - Jolanda

 

 

 

Jolanda

Eigenaar

Mail mij
Pieter - Administratie

 

 

 

Pieter

Administratie

Mail mij
tamara-2

Tamara

Studio

Mail mij
Elise6

Elise

Marketing

Mail mij
Koen - Online Marketing

Koen

Marketing

Mail mij

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!