Over OH

Nuchter, flexibel en geen moeilijke kreten.
Kopje koffie doen?
Over OH Marketing
Over OH

Het ontstaan van OH

OH is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Er wordt wel eens gevraagd wat de letters OH betekenen, dit is een afkorting van Oude Hendrikman. Oude Hendrikman is in de praktijk erg lang, vandaar OH ;).

Na ruim een jaar werd de eerste werknemer aangenomen en verhuisd naar de huidige locatie aan de Nijverdalsestraat. Vanaf dat moment breidde de dienstverlening zich uit met online marketing en websites. Nog steeds zijn dit, naast design, de belangrijkste diensten van OH.
Website
Jolanda Oude Hendrikman
Eigenaresse
OH Marketing & Reclame
OH Marketing & Reclame

Groeien met OH

Ons motto is ‘groeien met OH’! Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar, want jouw succes is immers ons succes. We doen er daarom alles aan om jouw project te laten slagen. En nee, geen gedoe, maar gewoon duidelijke afspraken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent.

Het mooie aan onze branche is dat deze nooit stil staat. En wij daarom ook niet. Ons team blijft zich ontwikkelen. Zo hebben niet alleen wij hier profijt van, maar jij ook!

Nuchter & flexibel

Bij OH houden we niet van moeilijk taalgebruik en Engelse termen die je alleen kent als je ‘in het vak’ zit. Bij ons plan je dan ook geen meeting, maar je maakt gewoon een afspraak. En we voorzien je niet van een recap, maar sturen je gewoon een samenvatting van wat we afgesproken hebben. We zijn stuk voor stuk nuchter (nou ja, meestal dan 🍻), zijn flexibel, snel en houden van persoonlijk contact.

Duurzaamheid & MVO

De wereld is aan het veranderen en wij veranderen mee. We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zo is ons kantoor voorzien van zonnepanelen, bieden we voornamelijk duurzaam drukwerk aan en rijden we zoveel mogelijk elektrisch. Wist je trouwens dat we ook een eigen gym hebben? Wel zo sportief!
Onze groene toekomst

De gezichten achter OH