OVER ONS

OVER OH

Sinds 2008 werkt OH Marketing & Strategie aan leuke en bijzondere opdrachten voor haar klanten. Ons bedrijf is destijds opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Jolanda begon met traditionele reclame, het ontwerp van offline uitingen, vanuit een hoekje in de woonkamer.

Na ruim een jaar kon ze het niet meer alleen af. Ze ging op zoek naar versterking en nam zo haar eerste werknemer in dienst. Ook verhuisde OH naar het huidige pand aan de Nijverdalsestraat, waar het langzaam verder groeide in alle breedste zin van het woord. Niet alleen kwamen er steeds meer enthousiaste en creatieve werknemers bij, maar ook meer verschillende diensten en zelfs nieuwe directieleden.

Inmiddels durven wij onszelf een full-service marketingbureau te noemen.

Teamfoto van OH Marketing & Strategie

Samen succesvol

De kennis die we in al die jaren hebben opgedaan, zetten we graag voor je in. Samen zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van huisstijlen en websites, het schrijven van teksten en social media berichten, het instellen van SEO en SEA en nog veel meer diverse opdrachten. Zowel op online als offline gebied helpen we jouw bedrijf hogerop. Maar dit kunnen we alleen samen met jou, want een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijke communicatie staat geen van beide partijen voor verrassingen. En zijn die er wel? Dan zul je merken dat wij heel flexibel zijn. Zo behalen we samen succes.

Bekijk onze diensten
zoe2

Duurzaam OH

De wereld is aan het veranderen en wij veranderen mee. We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zo nemen wij maatregelen om ons pand te verduurzamen en sponsoren wij verschillende clubs en initiatieven. 

Lees meer

Ons team

Directie - Jolanda

Jolanda

Directie

Mail mij
Justin - Directie

Justin

Directie

Mail mij
Pieter - Directie

Pieter

Directie

Mail mij
Elise-2

Elise

Marketing

Mail mij
Anna - Online Marketing

Anna

Marketing

Mail mij
Koen - Online Marketing

Koen

Marketing

Mail mij
Tamara - Ontwerp & Vormgeving

Tamara

Studio

Mail mij
Meer uit je online marketing halen?
Gratis quickscan