OVER ONS

OVER OH

Sinds 2008 werkt OH Marketing & Strategie aan leuke en bijzondere opdrachten voor haar klanten. Ons bedrijf is destijds opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Jolanda begon met traditionele reclame, het ontwerp van offline uitingen, vanuit een hoekje in de woonkamer.

Na ruim een jaar kon ze het niet meer alleen af. Ze ging op zoek naar versterking en nam zo haar eerste werknemer in dienst. Ook verhuisde OH naar het huidige pand aan de Nijverdalsestraat, waar het langzaam verder groeide in alle breedste zin van het woord. Niet alleen kwamen er steeds meer enthousiaste en creatieve werknemers bij, maar ook meer verschillende diensten en zelfs nieuwe directieleden.

Inmiddels durven wij onszelf een full-service marketingbureau te noemen.

team2.0

Samen succesvol

De kennis die we in al die jaren hebben opgedaan, zetten we graag voor je in. Samen zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van huisstijlen en websites, het schrijven van teksten en social media berichten, het instellen van SEO en SEA en nog veel meer diverse opdrachten. Zowel op online als offline gebied helpen we jouw bedrijf hogerop. Maar dit kunnen we alleen samen met jou, want een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijke communicatie staat geen van beide partijen voor verrassingen. En zijn die er wel? Dan zul je merken dat wij heel flexibel zijn. Zo behalen we samen succes.

Bekijk onze diensten
zoe2

Duurzaam OH

De wereld is aan het veranderen en wij veranderen mee. We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zo nemen wij maatregelen om ons pand te verduurzamen en sponsoren wij verschillende clubs en initiatieven. 

Lees meer

Ons team

Eigenaar - Jolanda

 

 

 

Jolanda

Eigenaar

Mail mij
Pieter - Administratie

 

 

 

Pieter

Administratie

Mail mij
tamara-2

Tamara

Studio

Mail mij
Elise6

Elise

Marketing

Mail mij
Koen - Online Marketing

Koen

Marketing

Mail mij

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!