Duurzaamheid & MVO

Elke dag een stukje groener.
Duurzaamheid & MVO

De wereld verandert, wij veranderen mee

We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zowel op persoonlijk vlak als in onze werkprocessen. Zo rijden we elektrisch, liggen er zonnepanelen op het dak en wordt er gebruik gemaakt van groene stroom. Wat we nog meer doen? Dat vertellen we je graag. Door te blijven investeren en innoveren in duurzaamheid wordt OH elke dag een stukje groener!
1

Gezonde werknemers

We streven naar gezonde werknemers! Om dit te faciliteren is OH voorzien van een gym waar we kunnen sporten, werken we aan zit/sta-bureaus en lopen we in de pauze graag een blokje om. Bovendien is er altijd vers fruit beschikbaar van de lokale groenteboer.
2

Vervoer

Vanaf 2020 rijden wij in een 100% elektrische Renault Zoe. Deze brengt ons niet alleen milieubewust van A naar B, maar ziet er ook nog eens prachtig uit! Zie je ons rijden? Zwaai dan even!
3

Zonnepanelen

Ons kantoor is volop voorzien van zonnepanelen. Hierdoor wekken we een groot deel van onze elektriciteit zelf op. Laat die zon maar schijnen!
4

Duurzaam drukwerk

Ons drukwerk wordt zoveel mogelijk op FSC gecertificeerd papier gedrukt. En niet alleen voor ons! Dit bieden we namelijk ook aan onze klanten aan.
5

Afval scheiden

We werken zoveel mogelijk papierloos en scheiden ons afval. Kleine dingen, maar met elkaar een groot effect!
6

Slimme apparaten

Ons kantoor is voorzien van verschillende slimme apparaten. Zo bezitten we een slimme thermostaat, waarmee we slim en zuinig stoken! Ook beschikken we over slimme verlichting, zodat er nooit een lamp te veel brandt.
7

Groene stroom

Wij maken gebruik van groene stroom. Zo zetten we een belangrijke stap richting fossielvrij leven.