Munsterhuis

Sterren voor Munsterhuis, gelukkig niet in de voorruit!
Klant
Munsterhuis
Afgerond
2023

We weten hoe belangrijk klantfeedback is. Toen Munsterhuis Autobedrijven ons benaderde voor een Google Review campagne, waren we meteen enthousiast. En wat een succes is het geworden! Hier lees je hoe we dat voor elkaar hebben gekregen.

De middelen: kaartjes, spiegelhanger en nieuwsbrieven

We hebben het simpel maar effectief gehouden. Kaartjes met een QR-code in de showroom, spiegelhangers in auto’s na onderhoud en een vriendelijke herinnering in de nieuwsbrieven van het bedrijf. Gewoon om klanten te vragen hun mening te delen. En het werkte als een trein!

Waarom zijn Google Reviews zo belangrijk?

Google Reviews spelen een cruciale rol in hoe jouw bedrijf online wordt opgemerkt, vooral in lokale zoekresultaten van Google. Daarnaast versterken ze de geloofwaardigheid en het positieve imago van jouw bedrijf.

Wist je trouwens dat Google Reviews ook invloed hebben op je SEO? De Google Reviews laten zien aan zoekmachines dat jouw website, content (en dus jouw bedrijf) betrouwbaar is en autoriteit uitstraalt.

De cijfers: een enorme stijging

De cijfers liegen er niet om. Vanaf 1 januari 2020 tot 1 juni 2022 zijn er in totaal 159 Google Reviews achtergelaten, met een gemiddelde rating van 4,5/5. Geen slechte score natuurlijk, maar we wisten dat we een versnelling hoger konden.

Door de bovengenoemde middelen in te zetten, zijn de Google Reviews binnen een jaar tijd met ruim 400% gestegen! Zo zijn er vanaf 1 juni 2022 tot 31 juli 2023 maar liefst 654 beoordelingen binnengekomen. En de gemiddelde score? Die is gestegen naar 4,8/5 sterren! Een mooie vooruitgang dachten we zo!

Trots op het resultaat!

We zijn echt trots op wat we samen met Munsterhuis Autobedrijven hebben bereikt. En weet je wat? We zijn nog lang niet klaar. We gaan door met deze aanpak. Wil je ook meer en betere reviews op Google? Laat het ons weten en we zorgen er samen met jou voor dat jouw bedrijf ook stijgt!

400%
Stijging binnen één jaar
4,8/5
Gemiddelde Google Review score

Trouwens!

Nu we het toch over Google Reviews hebben, willen we je gelijk vragen om OH te beoordelen. Ben je dus tevreden met ons? Laat het ons weten!

Wat vind jij van ons?

Andere projecten

Alle projecten