Wiezoloop

Wiezoloop: al sinds 1998 een begrip in Wierden.
Klant
Wiezoloop
Afgerond
2023

Het hardloopevenement ‘de Wiezoloop’ is een begrip in Wierden en omstreken. Het hele dorp loopt óf mee óf staat aan te moedigen langs de kant. OH is al jaren één van de hoofdsponsoren en zeer betrokken bij de voorbereiding. Dit jaar hebben we de Wiezoloop voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Van logo tot poster en van T-shirt tot spandoeken.

"Fris, energiek & herkenbaar. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit!"

- Manfred Körbl

Logo & Huisstijl

Voorheen had de Wiezoloop ieder jaar een ander logo. Dat is voor de herkenbaarheid niet gunstig. Daarom hebben wij het voorstel gedaan om vanaf nu één herkenbaar logo te gaan gebruiken, ook voor de komende jaren. Het logo is een samensmelting van de W en de L en laat beweging/vooruitgang zien. Niet per se snelheid, want de Wiezoloop is voor iedereen, niet alleen voor de topatleten. De gekozen kleuren zijn energiek en fris.

Drukwerk

Nadat het logo definitief was, hebben we de overige middelen gemaakt en de website opgefrist. We maken ieder jaar allerlei uitingen, van posters tot flyers en van de herkenbare spandoeken die je bij de invalswegen ziet tot de startnummers en het T-shirt. Een hele klus die altijd in (goede) samenwerking verloopt met het bestuur van de Wiezoloop.

Doen waar je goed in bent!

OH is al jaren één van de hoofdsponsoren van de Wiezoloop. We ondersteunen de organisatie met alle online en offline middelen zodat alles er gelikt uitziet. Daarnaast zijn we ook altijd aanwezig tijdens de Wiezoloop. Niet om mee te lopen, maar om de deelnemers aan te moedigen, hier zijn we gewoon net iets beter in. Wij doen graag waar we goed in zijn ;).

Staat jouw case hier binnenkort?

We houden wel van een uitdaging. Heb je daarom een vraag of project waarmee we je kunnen helpen? Laat het dan weten, wie weet staat jouw case binnenkort wel op onze website!

Wat is jouw uitdaging?

Andere projecten

Alle projecten