Weghorst Makelaardij

Een begrip in Wierden, Almelo en omgeving.
Klant
Weghorst Makelaardij
Afgerond
2023

Weghorst Makelaardij kwam bij ons met de vraag of we een mooie brochure voor hen wilden maken. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Tijdens het ontwikkelen van de lay-out, kregen we het idee om pro-actief het logo een opfrisbeurt te geven.

"Wij willen graag een mooie frisse uitstraling die echt laat zien wie wij zijn."

- Olaf Weghorst, eigenaar

Het logo van Weghorst is erg vertrouwd en herkenbaar door de gele wolken, dat kunnen we natuurlijk niet zomaar wijzigen. We hebben het logo wat meer gestileerd en de naam Weghorst prominenter in beeld gezet. De wolk bleef natuurlijk, maar wel wat frisser en meer van deze tijd. Het resultaat mag er zijn en viel ook erg in de smaak. We hebben die stijl meteen doorgetrokken naar Weghorst Architectuur en Weghorst Ideaal wonen.

Huisstijl

Een nieuw logo moet natuurlijk wel doorgevoerd worden op alle bestaande uitingen. Dit hoeft niet in één keer, maar dat kan wel. We hebben diverse ontwerpen voor verschillende middelen gemaakt en de eerste huisstijldragers zijn al te zien als je door Wierden rijdt. Ook de pandbelettering is al aangepast.

Social media & narrowcasting

Ook hebben we Canva templates gemaakt voor social media. Zo kan Weghorst zelf makkelijk beelden maken én blijven ze in de juiste stijl. Tevens hebben we een stramien gemaakt voor de weergave van de woningen op de beeldschermen (narrowcasting). Alle uitingen hebben heeft op deze manier een frisse, nieuwe uitstraling en het is weer helemaal van deze tijd.

Is jouw bedrijf ook toe aan een restyling?

Is jouw logo & huisstijl ook verouderd en overweeg je een restyling? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee! Heb je nog helemaal geen logo & huisstijl? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom! ;)

Meer over logo & huisstijl

Andere projecten

Alle projecten