WEBSITE LATEN MAKEN

Klein-Website

Ontzorgen van a tot z

Wil je een nieuwe website? Je kunt bij ons terecht voor zowel maatwerk websites als template websites. Weet je niet wat voor jou het meest geschikt is? Dan geven wij je graag een eerlijk advies. Wij ontzorgen je van A tot Z zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent.
BEKIJK PAKKETTEN

PROFESSIONELE WEBSITE


Gebruiksvriendelijk. Jouw website moet eenvoudig te gebruiken zijn. Je wilt natuurlijk niet een potentiële klant afhaakt, omdat jouw website tot irritaties leidt.

Doelgericht en winstgevend. Een bezoeker komt niet voor niets op jouw website. Jouw website moet een oplossing of dienst bieden voor het probleem van de bezoeker. Een goede website leidt tot meer conversies en levert dus meer geld op!

Goed vindbaar in Google. Wil jij dat klanten jouw website vinden? Dan moet je goed vindbaar zijn in Google. Door middel van SEO – de meest voordelige manier om bezoekers naar jouw website te krijgen – zullen klanten jouw website gemakkelijker vinden.

Betrouwbaar. Wees je klant een stap voor! Jouw website moet snel én duidelijk zijn. Jij bepaalt waar jouw klant heengaat op de website.
 
Mobiel vriendelijk. De telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, daarom is het belangrijk dat jouw website optimaal presteert op elke telefoon. Van iPhone tot Samsung, elk device wordt nauwkeurig getest!

Toe aan een nieuwe website?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op!

Van A tot Z

Bij OH Marketing & Strategie verzorgen wij alles voor je. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed is opgebouwd en natuurlijk dat de website mobiel vriendelijk is. Wij maken gebruik van WordPress.

Extra mogelijkheden

Naast het opleveren van websites, bieden wij ook extra mogelijkheden omtrent jouw website:

  • Koppeling met Google Analytics
  • Koppeling met social media accounts (LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter)
  • Meertalige website
  • Live chat
  • Geautomatiseerde chat
  • Agendamodule
  • Service, support en hosting
  • SEO teksten
  • Beeldmateriaal
  • Vullen van de website

Website Template - vanaf

999,-

✓ Afgestemd op jouw huisstijl

✓ Snelle realisatie

✓ Mobiel vriendelijk

✓ SEO proof

✓ Optie tot extra mogelijkheden

Meer informatie

Website op maat

Maatwerk

Maatwerk

✓ Uniek ontwerp o.b.v. huisstijl

✓ Mobiel vriendelijk

✓ Snelle laadtijden

✓ SEO proof

✓ Inclusief extra mogelijkheden

Meer informatie