Alles voor je

Social media

De digitale wereld veroveren met jouw bedrijf? Social media platformen als TikTok, LinkedIn en Instagram bieden de oplossing!
Social mediaSocial media
Alles voor je social media

Social media uitbesteden?

Het beheren van je social media kanalen kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Daarom helpen we je hier graag bij!

We beginnen met het opzetten van jouw social media strategie. Zo bepalen we samen wat het achterliggende doel is van je social media, onderzoeken we op welke kanalen jouw doelgroep aanwezig is én welke berichten hierbij het beste aansluiten.

Wanneer de social media strategie bepaald is, is het tijd om berichten op te stellen! Hiervoor gebruiken we een social media kalender. Zo werken we vooruit en heb je een duidelijk overzicht met wat wanneer geplaatst wordt. Wel zo handig! Uiteraard ontvang je periodiek een rapportage met daarin de resultaten van jouw social media kanalen.
Alles voor je social media

Adverteren op social media?

Heb je het gevoel dat er meer uit je social media kanalen te halen is, maar weet je niet precies hoe? Geen probleem, OH schiet graag te hulp! Naast het uitzetten van een social media strategie voor jouw bedrijf, ondersteunen we je namelijk ook graag met het opzetten van social media advertenties.

Aan social media advertenties kun je verschillende doelstellingen hangen. Denk bijvoorbeeld eens aan het verhogen van je volgers, een groter bereik bij jouw doelgroep of het extra onder de aandacht brengen van jouw product of dienst.

Wat je doelstelling ook is, samen tillen we jouw social media naar een hoger niveau!
“Onze social media accounts hebben een enorme boost gekregen! Mede door de creatieve berichten, maar ook door de foto– en videografie!”
Koedijk Mode
Lucien Brinks
Eigenaar
Koedijk Mode

Veelgestelde vragen over social media

Ben je er nog niet helemaal over uit of je jouw social media wilt uitbesteden? Of ben je niet zeker of je wilt adverteren op social media? Geen probleem! Hopelijk geven onze antwoorden op deze veelgestelde vragen je meer duidelijkheid.

Heb je een andere vraag? Laat het ons dan vooral weten!

Waarom zou ik social media uitbesteden?

Heb je zelf niet de tijd of de kennis om een goede social media strategie op te zetten en deze vervolgens uit te voeren? Dan is het verstandig om jouw social media uit te besteden. Wij hebben de kennis in huis om jouw social media te laten slagen!

Hoeveel kost het om mijn social media uit te besteden?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe vaak per week wil je bijvoorbeeld wat plaatsen? En beschik je over je eigen beeldmateriaal, of gaan wij dit voor je maken? We maken je graag een voorstel die perfect aansluit bij jouw situatie!

Ik heb geen eigen beeldmateriaal, hoe werkt dit?

Dit is geen probleem! Onze content marketeer Bo komt graag langs om prachtige plaatjes en vlotte video’s te maken. Deze worden vervolgens nabewerkt zodat ze klaar zijn om jouw social media kanaal op te gaan!

Op welke social media kanalen kan ik adverteren?

Elk kanaal kent haar eigen doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Interessante kanalen om op te adverteren: Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter, WhatsApp, Pinterest.

Hoeveel kost een social media advertentie?

De kosten van een social media advertentie variëren afhankelijk van het platform dat je gebruikt, de doelgroep die je wilt bereiken, de duur van de advertentiecampagne en uiteraard het budget wat je er zelf in wilt investeren.

Hoe weet ik wanneer mijn social media advertentie effectief is?

We hebben verschillende middelen waarmee we kunnen meten hoe jouw social media advertentie presteert. Zo meten we bijvoorbeeld het aantal kliks, de conversies en het bereik van jouw campagne. Op die manier weten we precies hoe de advertenties presteren en hoe we ze zo nóg beter kunnen maken!