Borg Expert

Een blauwdruk voor succes: het ontstaan van Borg Expert
Klant
Borg Expert
Afgerond
2024

Sinds 1 januari 2024 is de bouwwereld opgeschud door de nieuwe WKB-regeling. Elk bouwplan moet nu eerst door een fijne zeef voordat de eerste steen gelegd wordt. Een mooie kans, dacht de eigenaar. Het ontstaan van Borg Expert is een feit.

Branding die bouwt

Elke sterke branding begint met een fundament, en wat is er fundamenteler dan een sterk logo en frisse huisstijl? De branding van Borg Expert moet niet alleen vertrouwen en professionaliteit binnen de zakelijke markt uitstralen, maar ook activeren. En welke kleur ademt vertrouwen beter dan.. precies, blauw!

Borg Expert staat symbool voor de blauwdruk van je bouwproject - een fundament van vertrouwen en expertise. Maar daar bleef het niet bij. Een herkenbaar en uniek beeldmerk was essentieel; een symbool dat blijft hangen, dat in één oogopslag vertelt wat Borg Expert is.

We slaagden erin een beeldmerk te creëren dat niet alleen herkenbaar is, maar ook een extra boodschap draagt. De huisstijl? Die hebben we van A tot Z in een technische, innovatieve stijl uitgewerkt.

Informeren & inspireren

Een zakelijke uitstraling vereist een zakelijke website. De essentie van de huisstijl hebben we naadloos doorgevoerd op de site. Onze missie was duidelijk: informeren staat voorop. Met deze filosofie als leidraad is elke pixel van de website geoptimaliseerd – niet alleen voor de gebruiker, maar ook voor Google. Zo zorgen we ervoor dat Borg Expert moeiteloos te vinden is.

Wat brengt de toekomst?

Met Borg Expert hebben we de lat hoger gelegd in de bouwsector. Dit verhaal is slechts het begin. De weg vooruit biedt volop mogelijkheden voor innovatie, groei & succes.

Borg Expert: een blauwdruk voor succes!

Staat jouw case hier binnenkort?

Ben je op zoek naar een nieuw logo of heb je een andere uitdaging? Laat het dan weten! We denken graag na over een oplossing die bij jou past. Wie weet staat jouw case binnenkort wel op onze website!

Wat is jouw uitdaging?

Andere projecten

Alle projecten