Koedijk Mode

Een op maat gemaakte maatpakken campagne voor Koedijk Mode!
Klant
Koedijk Mode
Diensten
Marketing
Afgerond
2024

Meer awareness creëren voor de maatpakken van Koedijk Mode, dat was de vraag van eigenaar Lucien. Nu zijn daar meerdere manieren voor, wat dacht je van een Google Ads of social campagne? Nou, we zouden OH niet zijn als we niet met iets creatiefs en effectiefs zouden komen. Of het gelukt is? Dat lees je in deze case!

Het idee van de campagne

Het doel van de campagne is dus bekend, maar hoe gaan we dit realiseren? Allereerst wilden we graag de huidige klantenkring van Koedijk Mode hiervoor inzetten. Deze is, op z’n zachts gezegd, erg betrokken & loyaal. We wisten dus zeker dat zij hier een belangrijke rol in moesten spelen. Bovendien konden ze hier ook rijkelijk voor beloond worden!

Het idee is namelijk simpel; stuur een foto in van je maatpak en maak kans op een waardecheque t.w.v. € 500,-. Zo gezegd, zo gedaan. Toch? Nou, bijna! Er zaten namelijk wat spelregels aan verbonden.

En wat zijn de spelregels?

Elk spel heeft spelregels, zo ook deze. Daarom zijn de volgende voorwaarden opgesteld:

  1. Het (trouw)pak moet afgenomen zijn bij Koedijk Mode;
  2. De deelnemer moet zich aanmelden en een foto opsturen van het pak;
  3. Elke week wordt er een deelnemer uitgelicht via de socials van Koedijk Mode;
  4. Degene met de meeste likes/reacties/deelacties wint & ontvangt de waardecheque.

De deelname

De deelname stelde niet teleur! Dit bevestigt natuurlijk hoe betrokken & loyaal de klanten van Koedijk Mode zijn. In totaal hebben we 12 inzendingen ontvangen, waarbij dus elke week een deelnemer is uitgelicht. Een campagne van 12 weken op de maatpakken van Koedijk Mode, wat was de kracht van reclame ook alweer? 😉

Het resultaat

Net zoals een strak maatpak van Koedijk Mode, mogen de resultaten van deze campagne er zeker zijn! We zijn trots op wat er bereikt is en feliciteren de winnaar met deze mooie prijs.

Bovendien zijn we nog niet klaar.. door het succes van de campagne komt deze namelijk jaarlijks terug! Dus, heb je een maatpak gekocht bij Koedijk Mode en wil je deze graag terugverdienen? Houd dan de socials van Koedijk Mode in de gaten!

📈 220,3%
Stijging in het organisch bereik
📈 157,9%
Stijging in het aantal interacties

Staat jouw case hier binnenkort?

Zoals je leest houden we wel van een uitdaging. Heb je daarom een vraag of project waarmee we je kunnen helpen? Laat het dan weten! We denken graag na over een creatief concept en wie weet staat jouw case binnenkort wel op onze website!

Wat is jouw uitdaging?

Andere projecten

Alle projecten