Falpro Safety Solutions

Veiligheid, kwaliteit & duurzaamheid op het hoogste niveau!
Klant
Falpro Safety Solutions
Afgerond
2021

Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers is van levensbelang. Falpro Safety Solutions levert maatwerkoplossingen voor het veilig werken op hoogte. De focus ligt hierbij op de veiligheid van iedereen die zich begeeft op hoogte door het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten.

"Kunnen jullie onze huisstijl en marketing onder handen nemen? Van mailings en social media tot de website en divers drukwerk?"

- Roy Otten, eigenaar

Logo & Huisstijl

Voor Falpro Safety Solutions hebben we niet alleen het logo mogen ontwerpen, maar ook de hele huisstijl mogen realiseren. Het motto ‘The key to your company’s safety’ komt op subtiele wijze terug in het logo en het beeldmerk van Falpro.

Website

Op basis van de gesprekken met Roy hebben we gekozen om zijn website te bouwen op basis van een template. Het voordeel hiervan was dat www.falpro.nl snel online stond. Uiteraard helemaal in de ontwikkelde huisstijl! Naast dat een template website snel online staat, is het over het algemeen een stuk goedkoper voor de wat kleinere bedrijven.

Social media

Wij beheren en onderhouden de social media pagina’s van Falpro Safety Solutions. Na het maken van de berichten plannen we de berichten in. Om alle beelden in één lijn te houden, hebben we ervoor gekozen om een template te ontwikkelen waar alle beelden in gemaakt worden. Zo heeft elk beeld dezelfde look-and-feel, maar toch een eigen betekenis.

Drukwerk

Opvallen met uniek drukwerk? Geen probleem. Strak briefpapier voor offertes en een map voor een veiligheidsrapport. Het nieuwe logo en huisstijl zijn ook toegepast op ander drukwerk, zoals visitekaartjes, notitieblokken en enveloppen.

Staat jouw case hier binnenkort?

We houden wel van een uitdaging. Heb je daarom een vraag of project waarmee we je kunnen helpen? Laat het dan weten, wie weet staat jouw case binnenkort wel op onze website!

Wat is jouw uitdaging?

Andere projecten

Alle projecten