TEMPLATE WEBSITE

Klein-TemplateWebsite

Ontzorgen van a tot z

Wil je een nieuwe website? Dan geven wij je graag een eerlijk advies. Wij ontzorgen je van A tot Z zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent.
Neem contact op

EEN GOEDE BASIS VOOR DE TOEKOMST

Met een template website van OH heb je voor jouw bedrijf een prachtig online visitekaartje. De website wordt gemaakt op basis van een template. Dit scheelt ontwikkelkosten, de technische basis staat namelijk al klaar. Wij maken het template in jouw huisstijl; passen de kleuren en lettertypes aan en plaatsen jouw logo. Uiteraard is je website mobiel vriendelijk.

Maar dat is niet het enige. Wij zetten 4 pagina’s voor je klaar zodat de website een goede basis heeft. Daarnaast zorgen wij voor meetbare formulieren en stellen Google Analytics voor je in. Zo is je website ook meteen klaar voor (online) marketing op het moment dat je daaraan toe bent.

Prijs

Een template website is bij ons te verkrijgen vanaf €999,-. Wil je weten wat je exact krijgt voor dat bedrag? Download dan onze template website prijslijst.

Werkwijze

Eerst maken we kennis. We bespreken de mogelijkheden en kijken of een template website wel bij jouw bedrijf en jouw toekomstvisie past. Is dat het geval? Dan zetten we hetgeen we besproken hebben nog even helder op papier. Na je akkoord vragen we je een aantal zaken aan te leveren. Denk aan je logo, huisstijlkleuren en -lettertypes en verdere gegevens die we later voor livegang nodig hebben.

Wij zoeken een template voor je uit die past bij jouw bedrijf. We zetten vier pagina’s voor je klaar, zodat de basis van je site al staat en jij deze straks zelf kunt vullen.

Ook ontvang je van ons een linkje met een selectie beelden. Hieruit kies je maximaal vijf beelden, die wij vervolgens voor je aanschaffen en aan de achterkant van je website plaatsen zodat jij ze kunt gebruiken bij het vullen. Uiteraard kun je ook eigen foto’s gebruiken en extra foto’s toevoegen.

Wij installeren een SEO plug-in zodat je kan werken aan je vindbaarheid in Google, maken twee formulieren voor op je website en zorgen dat deze meetbaar zijn in zowel het CMS als in Google Analytics en we zorgen ervoor dat het CMS geüpdatet wordt zodat je website veilig is en blijft. Ook helpen we je bij het instellen van redirects zodat de URL’s van je huidige website worden doorverwezen naar je nieuwe website en je daarmee geen waarde verliest bij je online vindbaarheid. Geen idee wat we bedoelen? Geen nood, iedere stap wordt door ons begeleid en toegelicht!

Vullen van je website

Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is je website vullen. Nadat wij de hele site hebben ingericht aan de achterkant, ontvang je van ons een instructie PDF zodat je zelf je website kunt vullen met jouw teksten en beelden. Heb je daar geen tijd voor? Dan doen wij dat toch voor je!

Je nieuwe website snel online

Heb je je website gevuld? Dan zetten we je website online. Het hele traject, van begin tot eind, kan al binnen 7 werkdagen gerealiseerd zijn. Je kunt dus snel online met je template website.

Rapportage

Als je website eenmaal online staat, begint het pas. Daarom ontvang je ieder kwartaal van ons een rapportage uit Google Analytics. Je ziet hierin precies hoe je website presteert, hoeveel bezoekers er op je website zijn geweest en hoeveel aanvragen je hebt gehad.

Anders nog iets?

Bovenstaande is de basis van je website. Wij kunnen uiteraard veel meer voor je doen. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van SEO teksten, het vullen van je site of je helpen met je vervolgmarketing. En heb je zelf nog geen domeinnaam of SSL-certificaat? Ook dat kunnen we voor je regelen. Zo heb je één aanspreekpunt voor al je websitevragen!

*Support: maximaal 15 minuten per maand. De 12 maand gaat in na ondertekening van de offerte. Na 12 maand worden er maandelijkse kosten (€ 24,95) in rekening gebracht, tenzij anders afgesproken.

Wil je weten wat er in een template website zit?

Download hier de template website prijslijst

Veelgestelde vragen

Een template website heeft als groot voordeel dat deze goedkoper is in de aanschaf. De basis is immers al gebouwd. Hierdoor kan je website ook snel online staan, dit kan al in 7 werkdagen.

Het nadeel van een template website is dat er weinig aan te passen is. What you see is what you get. Uiteraard kan het template wel geheel in jouw huisstijl worden aangepast, zodat het wel jouw look and feel heeft.

Die keus ligt bij jou! Wil je een online visitekaartje voor je bedrijf? Dan is een template website prima. Wil je echter een website die helemaal uniek is of met bepaalde koppelingen? Kies dan voor maatwerk.

Als je dit zelf kunt, dan moet je het zelf doen. De reden dat je voor OH kiest is dat we je volledig kunnen ontzorgen. We zorgen ervoor dat het template zo ingericht is, dat hij aan de marketingeisen van deze tijd voldoet.

We implementeren je huisstijl in het template, stellen de technische zaken in en zorgen ervoor dat je website live komt te staan. Ook zorgen we ervoor dat de technische CMS updates gedaan worden en ontvang je van ons ieder kwartaal een rapportage. Zo blijven we met elkaar in contact.

Doordat je met een bureau werkt, is er altijd iemand beschikbaar voor je vragen. En wil je meer met je website? Ook dan kun je bij ons terecht. Je houdt dus één aanspreekpunt voor als je website- en marketingvragen.

Maak een afspraak met me!

Wil je weten of een template website iets voor jou is? Maak nu een afspraak zodat we samen kunnen sparren!