WEBDESIGN

webdesign

WEBDESIGN

Wanneer je een bedrijf hebt is een website eigenlijk onmisbaar. Maar alleen een website of webshop is niet voldoende. Deze moet ook makkelijk in gebruik zijn. Daarom is webdesign belangrijk. 

Neem contact op

WEBDESIGN

Op je website vertel je meer over jezelf en over je bedrijf. Je kunt alle informatie over je bedrijf kwijt op je website, maar dan moet deze natuurlijk wel werken. Een website die er goed werkt en er ook nog eens goed uit ziet. Dat wil je. Om dit te realiseren is je webdesign belangrijk. Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen of de puntjes op de i wilt zetten bij je bestaande website, wij denken graag met je mee om je website nog beter te maken.

Webdesign begint bij de user experience (UX)

De gebruikerservaring van je klanten op je website is belangrijk. Kunnen zij vinden wat ze zoeken? Weten ze hoe ze een aankoop kunnen doen of contact met je op kunnen nemen? Als je klanten niet meteen weten wat ze moeten doen op je website dan is je website aan verbetering toe. Een goed design zorgt ervoor dat een website gebruiksvriendelijk is. Wij kunnen websites voor je ontwerpen, geheel naar jouw wens en geheel gebruiksvriendelijk. Bij bestaande websites doen wij vooraf een review. Alle actiepunten die hieruit voortkomen bespreken we met jou en pakken we op om zo jouw klant de beste ervaring te bieden op je site. Wil je een nieuwe website laten maken? Dan starten wij met het maken van wireframes. Door onze kennis en ervaring weten wij hoe een gebruiksvriendelijke website eruit ziet.

Waar moet je aan denken?

Webdesign omvat veel meer dan alleen een gebruiksvriendelijke website neerzetten. Het gaat ook over het testen van verschillende elementen op je website die ervoor moeten zorgen dat je nog meer doelen behaalt. Denk bijvoorbeeld aan het testen van verschillende kleuren buttons of de tekst in de buttons. Ook kijken wij altijd naar de snelheid van de website. Is deze snel genoeg? En zijn de afbeeldingen niet te groot? Want ook dat heeft invloed op je laadtijd. Deze kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken.

Meer weten?

Heb je een website of webshop en wil je beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google? Of wil je graag meer informatie over SEO? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!