LOGO EN HUISSTIJL ONTWIKKELING

Klein_huisstijlen

MEER DAN ALLEEN HUISSTIJL

Wij doen meer dan alleen het ontwerpen van huisstijlen. Heb je drukwerk nodig of wil je jouw bedrijfsauto laten beletteren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. En bij alles wat we doen bewaken we je huisstijl.

Neem contact op

NIEUW LOGO EN HUISSTIJL

Wil je een bedrijf starten en zoek je een logo en een huisstijl? Als startende ondernemer is het verstandig om een duidelijke stijl vast te leggen. Maak gebruik van hetzelfde lettertype, gebruik je logo op een eenduidige manier en gebruik kleuren die in je huisstijl passen. Zo wordt jouw stijl duidelijk en gaan mensen je herkennen. Wij ontwikkelen een logo voor je en trekken deze door in een huisstijl, zoals een visitekaartje, briefpapier en envelop. Maar ook een website, autobelettering of een folder zijn middelen die we voor jou kunnen maken.

Logo restyling

Heb je al een logo en wil je die opfrissen? Dat kan! We zorgen ervoor dat je logo weer van deze tijd is en toch herkenbaar blijft. Ook kunnen we andere huisstijl middelen voor je maken zoals bijvoorbeeld een folder, flyer, stickers, autobelettering of een website.

De uitstraling van jouw huisstijl

Je huisstijl is bepalend voor de uitstraling van je bedrijf. Deze stijl komt telkens terug en moet dus perfect aansluiten bij je bedrijf. Wat wil je uitstralen? Welk lettertype past daarbij en wat doe je met het beeldmateriaal? Maak je gebruik van stockfoto’s of schakel je een fotograaf in? Dit zijn allemaal vragen die komen kijken bij het laten ontwikkelen van een huisstijl.

Onze werkwijze

Wij willen je graag eerst leren kennen voordat we aan de slag gaan. Zo weten we wie jij bent, wat je bedrijf wil uitstralen, wie je wilt aanspreken en wat daar bij past. Aan de hand van een briefing gaan we voor je aan de slag. We maken diverse voorstellen waar je uit kunt kiezen. Ook het maken van een huisstijlhandboek is mogelijk. Zo weet je zeker dat je professionele huisstijl consequent gebruikt wordt.

Nieuwe huisstijl of een logo nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

FAQ

Dat kan zeker! We bespreken je idee, laten je weten wat de kosten zijn en gaan dan graag voor je aan de slag. jouw idee komt zo goed mogelijk terug in het logo. Uiteraard ontvang je van ons alle bestanden, zodat je die zelf ook kunt gebruiken.

Als jij de factuur netjes betaald hebt aan ons, is het logo daarna van jou. Je ontvangt van ons diverse bestandsformaten (eps, pdf, png, jpg) voor diverse doeleinden (web, social, word, drukwerk), zodat je altijd het juiste logo kunt gebruiken. En ben je de draad daarin even kwijt? Dan bel je ons gewoon even!

Jazeker! Als het logo geschikt is voor drukwerk, dan kunnen we bijvoorbeeld een folder voor je maken, of een flyer voor een beurs. Maar ook een website of autobelettering hoort tot de mogelijkheden. We kunnen het voor je ontwerpen én het drukwerk voor je regelen! Wel zo handig; één aanspreekpunt!

Dat kunnen we zeker! Kijk op onze drukwerkpagina voor alle informatie of neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Wil jij je belettering uitbesteden? Wij helpen je graag. Hieronder zie je onze werkwijze zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1-1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en wat is je doelgroep?
Heb je al een idee voor het logo of de huisstijl of gaan we samen aan een ontwerp werken?
Dit soort vragen behandelen we tijdens een kennismakingsgesprek.

2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen maken we een offerte op maat. Hierin leggen we precies uit wat we voor je gaan doen en eventueel van jou verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

3

Ontwerp

Is de offerte akkoord? Dan gaan we aan de slag. We brainstormen in ons team voor de eerste ideeën en werken deze vervolgens uit. 
Vervolgens wordt het aan je gepresenteerd. Indien nodig schaven we het ontwerp bij en maken we de definitieve versie gereed.

4

Extra middelen

Heb je naast je logo nog extra middelen nodig? Dan kan dat! We spreken dit met je door en maken een offerte op maat voor je. Zo krijgt jouw huisstijl steeds meer vorm en worden al jouw middelen perfect op elkaar afgestemd.

5

Het eindresultaat

En dan is het zover. Je logo is klaar en je andere huisstijlitems zijn gedrukt. Ook is de website mooi in jouw stijl opgeleverd. Laat het zien en maak een mooie post op social media. Succes met je huisstijl! 

6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 

Maak een afspraak met me!

Wil je een logo of huisstijl laten ontwerpen? Laat ons je helpen! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Jolanda.

Wat zeggen onze klanten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder enkele reviews en bekijk hoe onze diensten van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf!