GRAFISCHE VORMGEVING ONLINE EN OFFLINE

Klein_Vormgeving

ONTZORGEN VAN A TOT Z

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerp van allerlei middelen. maar wist je dat we ook een marketingcampagne voor je kunnen verzorgen en drukwerk en belettering voor je regelen? Zo helpen we je van A tot Z en kun jij doen waar jij goed in bent!

Neem contact op

GRAFISCH ONTWERP 

Grafische vormgeving uitbesteden?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

FAQ

Wij zijn een team met meerdere personen en dus meerdere vakgebieden. Wil je bijvoorbeeld een website of brochure, dan kunnen wij het ontwerp voor je maken, maar kunnen ook de website bouwen en de teksten voor je schrijven. Zo ben je in één keer klaar en heb je één aanspreekpunt.

Dat kan zeker. Omdat we een bureau zijn met meerdere mensen, kunnen we onze krachten bundelen en zowel op offline als online vlak een campagne of mailing voor je bedenken. Daarnaast kunnen we het van A tot Z voor je verzorgen.

Ja, onze ontwerpers maken allerlei ontwerpen. Deze kunnen online gebruikt worden, zoals een website of een advertentiecampagne. Of offline, zoals een brochure, poster of autobelettering.

En doordat je het bij een bureau neerlegt, kunnen we meer dan dat, denk bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten, het instellen van je Ads campagne of het maken van je website.

Laat ons zien wat je gemaakt hebt en wat je doel ermee is. Dan kunnen wij vervolgens aangeven of het top is, of we geven aan wat wij zouden veranderen. Als je zelf een ontwerp maakt en je wilt het laten drukken, dan moet het bestand wel aan bepaalde eisen voldoen. Hou daar rekening mee, of vraag ons advies!

Onze werkwijze

Wil je ons inschakelen voor grafische vormgeving? Wij helpen je graag. Hieronder zie je onze werkwijze zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1-1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en welke doelen wil je bereiken. Welke middelen zet je op dit moment in en wat bereik je daarmee? Wil je volledig ontzorgd worden of gaan we samen werken aan jouw ideeën? 

2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen, maken we een offerte op maat. Hierin leggen we precies uit wat we voor je gaan doen en eventueel van jou verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

3

Aan de slag

Is de offerte akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag. We maken de ontwerpen en schaven dit bij tot jij tevreden bent (en wat binnen de afspraken valt natuurlijk). Als we de teksten en foto's al hebben, plaatsen we die ook meteen. En anders maken we gebruik van fake-tekst en -beelden.

4

Anders nog iets?

Als het ontwerp klaar is, heb je misschien nog andere zaken nodig. Laat het gerust weten. Denk bijvoorbeeld aan drukwerk, belettering of een andere uiting. Wederom maken we daar een offerte voor zodat je weet wat je kunt verwachten.


5

Eén aanspreekpunt

Je hebt bij ons één aanspreekpunt. Hij of zij weet alles van de opdracht af. En is die persoon even niet aanwezig? Dan is een ander teamlid ook op de hoogte. Zo kunnen we je altijd verder helpen en je vragen beantwoorden. En weten we het even niet? Ook dan geven we het eerlijk aan en geven we je zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 


Maak een afspraak met me!

Wil je meer weten of heb je vragen over ontwerp en vormgeving? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Jolanda.

Wat zeggen onze klanten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder enkele reviews en bekijk hoe onze diensten van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf!