DRUKWERK IN JOUW HUISSTIJL

Klein_Drukwerk

ONTZORGEN van a tot z

Wij ontzorgen je van A tot Z. We zorgen dat de bestanden kloppen, hebben contact met de uitvoerende partij en doen de eindcontrole. Zo kun jij doen waar jij goed in bent! 

Neem contact op

WAT STRAAL JE UIT?

Je wilt iets achterlaten bij een klant; bijvoorbeeld een mooie map voor je offertes, of een flyer voor op een beurs. Of je hebt een nieuw logo en je wilt graag bijpassende visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Dit zijn allemaal soorten drukwerk die een andere papiersoort en een andere uitstraling kunnen hebben. Wil je iets neutraals uitstralen of een keer iets anders dan anders? We denken hierin graag met je mee en hebben partners die heel druk zijn met drukwerk.

Papier of digitaal

Lees je zelf liever vanaf je computer of tablet, of heb je liever een papieren magazine in je handen? Veel mensen vinden het fijn om ‘iets in handen’ te hebben of mee te nemen, zodat ze het later nog even kunnen bekijken. Het is dan belangrijk dat je iets meegeeft wat ook de juiste uitstraling heeft. Dus niet een brochure van een luxe keuken op een dun A4 papier, maar juist een mooie luxe brochure met glanslak als afwerking op de foto’s.

Standaard én speciaal drukwerk

Wil je standaard drukwerk of iets speciaals? Of heb je een ontwerp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je breed adviseren op het gebied van drukwerk. Denk hierbij aan papiersoorten, toepassingen, maar ook aan afwerkingen zoals spotlak, een preeg, een stans of een aparte vouwwijze. Ook over druktechnieken kunnen we je van alles vertellen. Wanneer gebruik je bijvoorbeeld CMYK kleuren en wanneer PMS kleuren? Dit zijn allemaal keuzes die we graag met je bespreken.

Drukwerk nodig voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

FAQ

Je kunt drukwerk bestellen van 1 stuk tot duizenden, of meer als je dat nodig hebt. Hierin zit uiteraard prijsverschil. Wel hangt het minimale aantal af van jouw wensen, want bij sommige druktechnieken en afwerkingen zijn bijvoorbeeld alleen grotere oplages mogelijk. Als je aangeeft waar je naar op zoek bent, dan geven we je graag het beste advies!

De levertijd is heel erg afhankelijk van het type drukwerk dat je wilt hebben. Een spoedje kan natuurlijk, maar dat is meestal wat duurder. Laat ons weten wat je wanneer nodig hebt en we doen er alles aan dat je het zo snel mogelijk ontvangt.

Wij drukken niet zelf maar hebben een netwerk van diverse drukkers. Iedere drukker heeft weer een ander specialisatie. Door ons netwerk weten we precies waar we met welk drukwerk het beste terecht kunnen en kunnen we je zo van de best mogelijke kwaliteit voorzien. 

 

Dit vinden we vaak de leukste klussen! Samen met jou bekijken we wat je voor aparts wilt en wat er bij je past. Onze drukwerkexpert en vormgever gaan vervolgens samen zitten om voor jou een gaaf idee te bedenken. Daag je ons uit?

Jazeker, PMS of CMYK is allebei mogelijk. Wat het meest geschikt is voor jou hangt af van je huisstijl en de toepassing. Vraag ons gerust om advies.

Nee, wij leveren alleen aan zakelijke klanten en doen alleen zakelijk drukwerk.

Onze werkwijze

Heb je drukwerk nodig? Wij helpen je graag. Hieronder zie je onze werkwijze zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1-1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en welke doelgroep wil je bereiken. Hoe ziet je huisstijl eruit? Wat gebruik je nu voor drukwerk en wat voor doel heb je voor ogen met jouw nieuwe drukwerk opdracht? En wil je dat we ook het ontwerp voor je doen, of heb je dat zelf al?
2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen, maken we een offerte op maat. Hierin leggen we precies uit wat we voor je gaan doen en eventueel van jou verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

3

Bestanden

Is de offerte akkoord? Dan overleggen we over de bestanden. Heb je de ontwerpen die wij nodig hebben zelf of gaan wij ze voor je maken? En als je ze zelf hebt, hoe willen wij ze graag ontvangen?
We zetten op een rij wie wat doet en wat de levertijden zijn. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.
4

Drukken maar!

Als we de bestanden akkoord zijn, worden ze aangeleverd bij de drukker. Die doet ook nog een laatste check en gaat er dan mee aan de slag.
We houden contact met de drukker over de levertijd en controleren de kwaliteit voordat het bij jou wordt afgeleverd.
5

Klaar voor gebruik

We leveren het drukwerk bij je af zodat jij het kunt gebruiken. Strooi ermee op beurzen, of deel het uit aan je potentiële klanten in je winkel of showroom. En is het drukwerk op? Dan bestel je gewoon weer opnieuw bij ons! We bewaren je bestanden, dus een herdruk is zo gedrukt!
6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 

Maak een afspraak met me!

Wil je advies over drukwerk of wil je een idee met ons bespreken? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Jolanda.

Wat zeggen onze klanten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder enkele reviews en bekijk hoe onze diensten van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf!