BELETTERING IN JOUW HUISSTIJL

Klein_belettering

Belettering

Wij ontzorgen je van A tot Z. We zorgen dat de bestanden kloppen, hebben contact met de uitvoerende partij en doen de eindcontrole. Zo kun jij doen waar jij goed in bent! 

Neem contact op

ALLE SOORTEN belettering

Meer weten over belettering?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

FAQ

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je realiseren. Enkele voorbeelden zijn:
  • Autobelettering
  • Roll-up banners
  • Stickers
  • Cheques
  • Beachflags
  • Magneetplaten
  • Pandbelettering

Heb je zelf een idee? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Nee, belettering besteden wij uit aan een van onze leveranciers. Op elk gebied van belettering hebben wij onze eigen leveranciers waar wij al jaren mee samenwerken. Zij plakken in hun eigen hal of bij jou op locatie. Wat wij wel doen is de begeleiding van het hele proces. Van advies en ontwerp tot het eindproduct. Wij controleren het eindproduct ook altijd zelf voordat deze naar jou gaat. Op die manier kunnen wij altijd onze kwaliteit garanderen en kun jij doen waar jij goed in bent!

Ja! Hoewel wij de producten niet in eigen huis beplakken, weten we wel heel goed wat de mogelijkheden zijn en ook wat niet kan. Wij kunnen je van A tot Z adviseren en denken graag met je mee. We kijken wat past bij jouw bedrijf en wat aansluit bij je doelgroep. 

Neem gerust contact met ons op om eens samen te sparren over de mogelijkheden. 

Wanneer je je auto laat bestickeren moet deze minimaal 24 uur van te voren binnen staan. Laat je de auto bij onze beletteraar bestickeren? Dan moet je auto 24 uur van tevoren bij hem staan. De auto moet zo'n lange tijd van te voren binnen staan zodat het metaal van de auto op de juiste temperatuur is zodat de lijm van de folie goed kan hechten. 

Als de bestickering klaar is mag je je auto de eerste 2 weken niet wassen. Anders kan de lijm niet goed hechten aan de auto en kan de lucht er niet goed onder wegtrekken. 

Nee, wij leveren alleen aan zakelijke klanten en doen alleen zakelijke beletteringen.

Onze werkwijze

Heb je belettering nodig? Wij helpen je graag. Hieronder zie je onze werkwijze zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1-1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en welke doelen wil je met belettering bereiken? Heb je al een idee voor het ontwerp of gaan we samen aan een ontwerp werken? Dit soort vragen behandelen we tijdens een kennismakingsgesprek.

2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen maken we een offerte op maat. Hierin leggen we precies uit wat we voor je gaan doen en eventueel van jou verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

3

Bestanden

Is de offerte akkoord? Dan overleggen we over de aan te leveren bestanden. Heb je deze bestanden zelf of maken wij ze? We zetten op een rij wie wat doet, wat we van je nodig hebben en wat de levertijden zijn. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn, toch?

4

Aan de slag

Wanneer het ontwerp door jou is goedgekeurd dan gaan we ervoor zorgen dat het ook echt tot leven komt. Onze partners gaan voor je aan de slag en we houden je op de hoogte van de levertijd.
Voor je het weet is het klaar!

5

Het eindresultaat

En dan is het zover. Je pand is voorzien van je logo, je auto is beplakt, of je stickers of andere materialen zijn binnen. Laat het iedereen weten door het te posten op social media! Of nodig ze uit om het in het echt te komen bekijken. Je mag er trots op zijn! 

6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 

Maak een afspraak met me!

Wil jij meer weten over belettering? Laat ons je helpen! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Jolanda.

Wat zeggen onze klanten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder enkele reviews en bekijk hoe onze diensten van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf!