Stuur jij ook een échte kerstkaart naar je klanten?

Kerst staat alweer voor de deur: de tijd van gezelligheid en samenzijn. Natuurlijk stuur je kerstkaartjes naar je vrienden en familie, maar wist je dat het sturen van kerstkaarten naar je klanten eigenlijk net zo belangrijk is? Wij vertellen je graag waarom.

Kerstkaarten stuur je normaal gesproken om iemand te laten weten dat je aan ze denkt tijdens de feestdagen. Dit werkt natuurlijk ook goed voor klanten, al helemaal als je een ‘echte’ kerstkaart verstuurt in dit digitale tijdperk. Het is tenslotte toch veel leuker om een persoonlijk kaartje op de mat te krijgen dan de zoveelste ‘fijne feestdagen’-mail? Klantrelaties zijn belangrijk en moeten goed onderhouden worden, daarom is een kerstkaart perfect om je klanten te laten weten hoezeer je hen waardeert. Voor klanten waar je nauw mee samenwerkt kun je deze waardering uiten met een persoonlijk bericht. Voor consumenten kan je er zelfs nog een actie aan hangen. En als het lukt is een handgeschreven kaart nog net iets persoonlijker.

Wil jij ook leuke kerstkaarten voor jouw bedrijf? Wij kunnen deze voor je ontwerpen en laten drukken. Wees er wel op tijd bij, want voor je het weet is het alweer kerstvakantie!

Hulp nodig?

Stuur ons een bericht of bel ons! Wij vertellen je graag wat we voor je kunnen doen.