Privacyverklaring

Versie 0.1 – Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-06-2019.

OH Marketing & Strategie
Nijverdalsestraat 109a
7642 LD Wierden

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van OH Marketing & Strategie. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Wij zijn ons er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren.

Persoonsgegevens die wij verwerken

OH Marketing & Strategie verwerkt jouw persoonsgegevens wanneer je gebruik maakt van onze diensten en/of wanneer je deze zelf aan ons verstrekt. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van OH Marketing & Strategie. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De gegevens die wij van jou verwerken zijn de volgende:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@oh-marketing.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Doeleinden van jouw persoonsgegevens

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring, tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

OH Marketing & Strategie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

OH Marketing & Strategie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan 3 maanden bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt.

Delen van persoonsgegevens met derden

OH Marketing & Strategie verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. OH Marketing & Strategie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door OH Marketing & Strategie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je jouw gegevens aan wilt passen of wilt laten verwijderen, kun je contact met ons opnemen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@oh-marketing.nl. OH Marketing & Strategie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging van persoonsgegevens

OH Marketing & Strategie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van OH Marketing & Strategie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@oh-marketing.nl.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

OH Marketing & Strategie gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

De cookies houden onder andere het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt bij. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

OH Marketing & Strategie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van OH Marketing & Strategie bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan OH Marketing & Strategie te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. OH Marketing & Strategie heeft hier geen invloed op. OH Marketing & Strategie heeft Google geen toestemming gegeven om via OH Marketing & Strategie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies uitschakelen

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we nog aan deze privacyverklaring voldoen. Heb je vragen of opmerking over deze verklaring of over de uitvoering ervan? Neem dan contact met ons op via:

OH Marketing & Strategie
Nijverdalsestraat 109a
7642 LD Wierden
(0546) 57 88 88
info@oh-marketing.nl

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH houd ik mij vooral bezig met de commerciële en creatieve kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Jessica

Jessica

Front office

Ik ben Jessica en ik woon in Hengelo. Ik regel alles omtrent front office voor OH. Dit betekent dat ik o.a. verantwoordelijk ben voor de planning en het bewaken van de lopende projecten. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. In mijn vrije tijd houd ik van koken en lekker eten, ik ben gek op reizen en vind het leuk om met vrienden te gamen.

jessica@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby’s zijn gamen, skiën en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl