PARTNERS

OH Marketing & Strategie wil het beste voor jou als klant. Daarom gaan wij samenwerkingen aan met andere partijen om jou zo van een nog betere service te kunnen voorzien. Wij zijn partners met:  

HubSpot Partner

HubSpot

HubSpot is marktleider op het gebied van inbound marketing. Het HubSpot platform laat je hele bedrijf samenwerken, van marketing en sales tot klantenservice. Wij zijn officieel partner van HubSpot wat betekent dat wij je als geen ander kunnen helpen met het implementeren en inrichten van je HubSpot account.

Logo Lightspeed

Lightspeed

Wij zijn gecertificeerd partner van Lightspeed. Hiermee kunnen wij je volledig ondersteunen met het uitbreiden van jouw fysieke winkel naar een volwaardige webshop. Alles ondervangen in één systeem. Simpel, snel en goed vindbaar in de zoekmachine. Benieuwd wat Lightspeed voor jouw bedrijf kan betekenen?

 
Spotler2

Spotler

Spotler is een platform om nieuwsbrieven mee op te stellen en te versturen. Doordat wij partner zijn van Spotler kunnen we gebruik maken van allerlei extra functies en hebben we 24/7 toegang tot de supportlijn. Handig! En uiteraard zijn we officieel Spotler-gecertificeerd, zodat we naast standaard nieuwsbrieven ook de meest uitgebreide campagnes voor je kunnen uitvoeren.

 
dpg_media

DPG Media

De DPG Media is het grootste mediabedrijf van Nederland. Zij zijn uitgever van onder andere AD, de Volkskrant, en Tubantia. Maar ook de nationalevacaturebank.nl en autotrack.nl. Via ons kan je bij al deze platformen adverteren.

ChockMedia

ShockMedia

Als partner van ShockMedia kunnen wij je de beste ervaring met een hostingsomgeving bieden. Samen staan we garant voor een 100% uptime, snelle oplostijden en beveiligingsupdates (24/7) zonder dat jij hier enige hinder van ervaart. Hosten wij binnenkort jouw website of shop?

CERTIFICERINGEN

SPECIALISATIES

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!