Werken bij

Wanneer je werkt bij OH Marketing & Strategie werk je in een jong en creatief team, waar geen enkele dag hetzelfde is.

Werken bij het leukste bureau van Twente

Zo nu en dan zoeken wij versterking voor ons gezellige team en als dit het geval is, zie je hieronder een vacature staan. Is er momenteel geen vacature? Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar Jolanda of Justin, daar worden ze blij van.

Openstaande vacatures

Op zoek naar een stage?

Stagelopen is een belangrijk onderdeel van een studie, dat snappen wij als geen ander. Stagelopen bij OH Marketing & Strategie is dan ook het leukste wat er is. Kijk maar wat onze vorige stagiaires erover te zeggen hebben.

Go for it!

We vinden het heel belangrijk om je te laten proeven van jouw toekomstige werkveld. Soms gooien we je dus gewoon in het diepe, zodat je echt meedraait met ons team. Natuurlijk helpen we je altijd als je vragen hebt, maar je leert het volgens ons pas echt als je het zelf doet. Gelukkig valt er bij ons elke dag genoeg te lachen, maar dat merk je vanzelf als je de OH-collega’s leert kennen. Dankzij hen ga je elke dag met plezier naar je stage!

Met deze opleidingen kun je bij ons terecht

  • Marketingopleidingen (mbo en hbo)
  • Applicatieontwikkeling niveau 4 (mbo)
  • VRPC (vormgeving, ruimtelijke presentatie en communicatie – mbo)
  • Een andere mbo- of hbo-opleiding die bij onze dienstverlening past

Twijfel je of je stage kunt lopen bij ons voor jouw opleiding? Vraag het gewoon!

Ben je enthousiast geworden?

Vanaf januari 2020 hebben wij weer plek voor stagiaires. Maar je kunt al wel vast je cv naar Justin sturen.
Dat vindt hij leuk. En hebben we geen vacatures? Een open sollicitatie kan altijd!

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH houd ik mij vooral bezig met de commerciële en creatieve kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Jessica

Jessica

Front office

Ik ben Jessica en ik woon in Hengelo. Ik regel alles omtrent front office voor OH. Dit betekent dat ik o.a. verantwoordelijk ben voor de planning en het bewaken van de lopende projecten. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. In mijn vrije tijd houd ik van koken en lekker eten, ik ben gek op reizen en vind het leuk om met vrienden te gamen.

jessica@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby’s zijn gamen, skiën en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl