Historie

OH Marketing & Strategie is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Jolanda begon met traditionele reclame, het ontwerp van offline uitingen, vanuit een hoekje in de woonkamer.

Na ruim een jaar kon ze het niet meer alleen af. Ze ging op zoek naar een grafisch vormgever en nam Koen Heitkamp in dienst. Ook verhuisde OH naar het huidige pand aan de Nijverdalsestraat, waar het langzaam verder groeide. Tevens voegde OH online marketing toe aan het dienstenpakket en ging OH zich specialiseren op websites en webshops.

Wat begon als een klein marketingbureau groeide al snel uit tot een groot en gezellig bureau met meer dan tien medewerkers. Elke dag wordt er met veel plezier gewerkt aan verschillende opdrachten voor leuke klanten. Sinds 2019 zijn Justin Verver en Pieter Huiskes toegetreden tot de directie van OH. Justin houdt zich bezig met de operationele zaken, Pieter met de administratieve zaken en Jolanda met de creatieve kant.

Samen zorgen zij ervoor dat OH Marketing & Strategie nog meer toegevoegde waarde aan haar klanten kan bieden. Meer weten over de directie? Lees hier het hele verhaal.