Over ons

Al meer dan 10 jaar werken wij samen aan leuke en bijzondere opdrachten voor onze klanten. Met de nadruk op samen, want door onze krachten te bundelen behalen we het meeste succes!

10 jaar OH!

Al meer dan 10 jaar werkt OH Marketing & Strategie aan leuke en bijzondere opdrachten voor haar klanten. Ons bedrijf is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Jolanda begon met traditionele reclame, het ontwerp van offline uitingen, vanuit een hoekje in de woonkamer. Na ruim een jaar kon ze het niet meer alleen af. Ze ging op zoek naar versterking en nam zo haar eerste werknemer in dienst. Ook verhuisde OH naar het huidige pand aan de Nijverdalsestraat, waar het langzaam verder groeide in alle breedste zin van het woord. Niet alleen kwamen er steeds meer enthousiaste en creatieve werknemers bij, maar ook meer verschillende diensten en zelfs nieuwe directieleden. Inmiddels durven wij onszelf een full-service marketingbureau te noemen.

Samen succesvol

De kennis die we in al die jaren hebben opgedaan, zetten we graag voor je in. Samen zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van huisstijlen en websites, het schrijven van teksten en social media berichten, het instellen van SEO en SEA en nog veel meer diverse opdrachten. Zowel op online als offline gebied helpen we jouw bedrijf hogerop. Maar dit kunnen we alleen samen met jou, want een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijke communicatie staat geen van beide partijen voor verrassingen. En zijn die er wel? Dan zul je merken dat wij heel flexibel zijn. Zo behalen we samen succes.

Wil je meer weten over ons?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH houd ik mij vooral bezig met de commerciële en creatieve kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby’s zijn gamen, skiën en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl

 

collega

Solliciteren

Sta jij hier binnenkort tussen? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werk@oh-marketing.nl