AL SINDS 1998 IN BEWEGING

Webontwikkeling – Ontwerp – E-mailmarketing

Vraag van de klant: “Kunnen jullie voor de 21e editie van de Wiezoloop verschillende online en offline uitingen verzorgen?”

Trotse sponsor

Met 21 voorgaande edities is de Wiezoloop uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelnemers. Met verschillende afstanden, prijzen en sponsoren is het een populaire hardloopwedstrijd. Ook wij zijn al een aantal jaar trotse sponsor. Voor de 21e editie hebben wij de website van de Wiezoloop verzorgd, samen met al het drukwerk dat bij zo’n evenement komt kijken. Ook hebben wij e-mailmarketing ingezet voor dit evenement.

Logo en webontwikkeling

Voor de 2019 editie van de Wiezoloop hebben wij een een nieuw en fris logo ontworpen. Dit logo past goed bij de nieuwe website, die ook een frisse en sportieve uitstraling heeft. Het rustige ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers van de website makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken. Daarnaast wordt er extra aandacht gevestigd op het inschrijven.

Ontwerp

Natuurlijk hoort er ook drukwerk bij een sportevenement. Zo hebben wij niet alleen flyers, posters en banners ontworpen, maar ook spandoeken, t-shirts, startnummers en nog veel meer. Doordat alles door ons als één partij werd ontworpen, kon er een mooi passend geheel van worden gemaakt. De frisse kleuren blauw en geel komen vrijwel overal in terug, wat voor herkenbaarheid zorgt bij deelnemers (en toeschouwers) van de Wiezoloop.

E-mailmarketing

De deelnemers en geïnteresseerden van de Wiezoloop moeten natuurlijk op de hoogte worden gehouden van als het nieuws rondom het evenement. Daarom hebben wij ook een nieuwsbrief verzorgd. Zo wordt er op meerdere manieren met de buitenwereld gecommuniceerd, zowel offline als online!

WIJ ZIJN TROTSE SPONSOR
VAN DE WIEZOLOOP

WIJ ZIJN TROTSE SPONSOR
VAN DE WIEZOLOOP

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH houd ik mij vooral bezig met de commerciële en creatieve kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Jessica

Jessica

Front office

Ik ben Jessica en ik woon in Hengelo. Ik regel alles omtrent front office voor OH. Dit betekent dat ik o.a. verantwoordelijk ben voor de planning en het bewaken van de lopende projecten. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. In mijn vrije tijd houd ik van koken en lekker eten, ik ben gek op reizen en vind het leuk om met vrienden te gamen.

jessica@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby’s zijn gamen, skiën en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl