AUTOBEDRIJF VAN DE REGIO

Ontwerp – Webontwikkeling – E-mailmarketing – (Online) marketing – Social media

Vraag van de klant: “Kunnen jullie alle aspecten van onze marketing in beheer nemen?”

Munsterhuis, sinds 1962

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip in de regio Twente. Het autobedrijf heeft meerdere vestigingen in Twente. Zo is er Munsterhuis Renault & Dacia, Munsterhuis Exclusief (Jaguar & Land Rover), Munsterhuis Sportscars (Ferrari & Maserati) en Alpine Centre Hengelo. Andere bedrijven zijn onder andere ASN Autoschade, Munsterhuis Autoverhuur en Munsterhuis Assurantiën. Met zoveel bedrijfstakken is het onderhouden van de marketing soms lastig. Daarom werden wij gevraagd dit over te nemen. Dit doen we natuurlijk graag!

Online marketing en social media

Voor Munsterhuis Autobedrijven zijn wij regelmatig bezig met online marketing, zoals met SEO en SEA. Via Google Ads zetten wij campagnes voor ze op en wij houden deze nauwkeurig bij. Ook beheren wij de social media accounts van Munsterhuis Renault, Munsterhuis Exclusief, Munsterhuis Sportscars en Alpine Centre Hengelo. Dit zijn de platformen LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor deze platformen maken wij elke week weer nieuwe en aantrekkelijke content, met behulp van een contentkalender.

Ontwerp en webontwikkeling

Ook ontwerpen en leveren wij regelmatig verschillende soorten drukwerk en belettering. Niet alleen visitekaartjes en brochures, maar bijvoorbeeld ook banners, vlaggen en autobelettering. Met de vele leuke campagnes en acties die Munsterhuis organiseert is er altijd wel iets te ontwerpen, ook voor online platformen. Naast het fysieke ontwerp, hebben wij ook een aantal van de Munsterhuis websites opnieuw ontworpen. Alle websites zijn in ons beheer en worden regelmatig bijgewerkt.

E-mailmarketing

Voor Munsterhuis Autobedrijven versturen wij verschillende nieuwsbrieven via Mailplus/Spotler. Elke maand stellen wij weer nieuwe nieuwsbrieven op voor Munsterhuis Renault, Munsterhuis Exclusief, Munsterhuis Sportscars en Alpine Centre Hengelo. Voor acties en events maken en versturen wij EDM’s (Electronic Direct Mail) om de klanten van Munsterhuis op de hoogte te stellen.

MEER DAN MOBILITEIT

MEER DAN MOBILITEIT

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH houd ik mij vooral bezig met de commerciële en creatieve kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby’s zijn gamen, skiën en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl

 

collega

Solliciteren

Sta jij hier binnenkort tussen? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werk@oh-marketing.nl