MEER DAN 50 JAAR HEGEMAN BOUWGROEP

Logo Hegeman Bouwgroep

Hegeman Bouwgroep

Ontwerp
Vraag van de klant: “We willen graag een lichte restyle van onze huisstijl en overige middelen. Kunnen jullie dit voor ons doen?”

Hegeman Bouwgroep
in een nieuw jasje

Al meer dan 50 jaar werkt Hegeman Bouwgroep aan bouwprojecten in de regio en daarbuiten. Wanneer jouw bedrijf zo lang bestaat, wil je soms wel iets anders. Iets nieuws, iets fris. Daarom vroegen ze ons om hun huisstijl aan te passen. Daar zeggen wij geen nee tegen!

Hegeman Case

De Kramerij

Twee keer per jaar wordt het personeelsmagazine ‘De Kramerij’ uitgegeven. De opmaak wordt door Hegeman zelf gedaan. Wij hebben een nieuw jasje gemaakt en deze als InDesign template opgeleverd. Het magazine past nu geheel bij de andere uitingen.

Hegeman Case

Ontwerp

Bij het maken van een nieuw logo hoort een huisstijlhandboek. In het huisstijlhandboek hebben we helder weergegeven hoe het logo wel en niet gebruikt mag worden, welke lettertypes voor welke middelen gebruikt worden, welke kleuren gebruikt moeten worden, hoe huisstijluitingen eruit zien etc. Het huisstijlhandboek dient als naslagwerk voor medewerkers van Hegeman, zodat de huisstijl consistent wordt gehanteerd.

Drukwerk

Naast het huisstijlhandboek hebben we ook de huisstijlmiddelen een restyle gegeven. Het briefpapier, de enveloppen en de visitekaartjes hebben een herkenbare lijn. Ook hebben we bussen, vlaggen, een zuil bij de entree en diverse kaarten ontworpen en deels laten (be)drukken.

BETEKENIS GEVEN AAN RUIMTE

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!