MAAK KENNIS MET ALPINE CENTRE HENGELO

Alpine Centre Hengelo

Alpine Centre Hengelo

Ontwerp – Webontwikkeling – (Online) marketing – E-mailmarketing – Social media
Vraag van de klant: “Wij willen graag onze complete marketing verzorgd hebben. Kunnen jullie ons hierbij helpen?”

De terugkeer van Alpine

Alpine is een merk dat terug is van weggeweest. Het sportauto merk heeft na veel jaren van stilte een comeback gemaakt. Onze klant Alpine Centre Hengelo, onderdeel van Munsterhuis, is één van de twee officiële Alpine dealers in Nederland. Aan ons vroegen zij of wij ze konden helpen met de complete marketing. Van de website en online marketing tot aan drukwerk en nieuwsbrieven. Natuurlijk gingen we hier met plezier mee bezig.

Alpine Case

Ontwerp

We hebben verschillende soorten drukwerk en belettering verzorgd. Bijvoorbeeld voor de comeback van Alpine en de campagne rondom de proefritten van Alpine. Zo hebben wij onder andere flyers, roll-up banners, vlaggen en visitekaartjes ontworpen. Ook hebben wij autobelettering verzorgd. Op deze manier hebben wij Alpine Centre Hengelo een complete look & feel gegeven die het merk Alpine eer aan doet.

Alpine Case

Webontwikkeling en online marketing

Bij een complete look hoort natuurlijk ook een website. Daarom zijn wij aan de slag gegaan om de perfecte website te ontwikkelen die compleet binnen de nieuwe huisstijl past. De bezoeken van de Alpine-website houden wij goed bij door regelmatig in Google Analytics te kijken. Hier zien wij ook de resultaten terug van de Google Ads campagnes die wij voor ze hebben opgezet.

E-mailmarketing & social media

Tot slot verzorgen wij ook de e-mailmarketing en de social media van Alpine Centre Hengelo. Wij stellen de maandelijkse nieuwsbrief zorgvuldig op via Spotler en versturen deze naar hun klanten. Ook houden wij de social media kanalen zoals Facebook en Instagram bij door regelmatig relevante updates te plaatsen.

ALPINE IS TERUG VAN WEGGEWEEST

Meer uit je online marketing halen?
Gratis quickscan