SOCIAL MEDIA MARKETING

Klein_Social

VERGROOT JE BEREIK MET Social media

Je wilt natuurlijk dat je berichten op social media worden gezien en gelezen. Hiervoor heb je wel een bereik nodig. Wil je weten hoe je dit kan vergroten? Wij hebben 11 tips samengesteld waar je direct zelf mee aan de slag kan.

Vergroot je bereik

bereik je doelgroep 

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!

11 tips om jouw social media bereik te vergroten

Wanneer je aan de slag gaat met social media marketing wil je natuurlijk ook dat jouw berichten worden gezien en gelezen. Het is belangrijk om een groot bereik te hebben, omdat je daarmee je naamsbekendheid en het aantal conversies vergroot. Wil je weten hoe je je bereik kan vergroten? Download onze whitepaper.

Download de gratis whitepaper en ga aan de slag!

SocialMedia-Mockup

FAQ

Ja, je hebt social media nodig. Tenminste, als je wilt blijven groeien met je bedrijf en je niet wilt achterlopen ten opzichte van je concurrenten. Social media gebruiken is onderdeel geworden van het leven van de consument. En dit biedt kansen voor jou! Dus de keuze is aan jou, wil je daar zijn waar je doelgroep is, of wil je achterop raken? 

Ja, social media kan relevant zijn voor elk bedrijf. Sommige social media platformen zijn relevanter dan andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit social media, mits er een goede strategie achter zit.

Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Snapchat vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen. 

Meten is weten. En dat geldt ook zeker voor je social media prestaties. De meeste social media kanalen hebben een eigen analytics programma waar je de belangrijkste statistieken, zoals bereik, klikken en reacties, in bij kan houden. Wanneer wij je helpen met je social media marketing stellen we doelen op. Aan de hand van de statistieken kunnen we monitoren of we deze doelen behalen en waar we eventueel moeten bijsturen. 

Heb je zelf niet de tijd of de kennis om een goede social media strategie op te zetten? Dan moet je dit zeker uitbesteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je social media campagnes. 
Wij bij OH Marketing & Strategie geloven dat je succes samen behaald. Dus wil je niet alles uitbesteden, dan werken we graag samen om jouw bedrijf te laten groeien. Wij kunnen de strategie opstellen en een content kalender maken en jij kan de berichten maken, inplannen en reageren op inkomende berichten. Zo zijn we samen succesvol. 

Onze werkwijze

Wil jij je social media (strategie) uitbesteden? Wij helpen je graag. Hieronder zie je onze werkwijze zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1-1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en welke doelgroep wil je bereiken.  Welke marketing- en social media kanalen zet je op dit moment in en wat zijn de resultaten? Wil je volledig ontzorgd worden of gaan we samen werken aan jouw social media? 

2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen maken we een offerte op maat. Hierin leggen we precies uit wat we voor je gaan doen en eventueel van jou verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

3

Kick-off

Is de offerte akkoord? Dan ga je met de betrokken teamleden van OH om tafel om het plan wat we voor je hebben uitgewerkt te bespreken. Neem ook gerust je betrokken collega’s mee. Tijdens de kick-off zetten we alles op een rijtje zodat je precies weet wat je van ons kan en mag verwachten.

4

Aan de slag

In de kick-off hebben we ons plan besproken en daar gaan we nu echt mee aan de slag. Afhankelijk van wat we hebben afgesproken starten we met de strategie, het maken van een content kalender en het inplannen van berichten op de juiste kanalen. 

5

Rapportage

Maandelijks ontvang je van ons een terugkoppeling van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. Daarnaast sturen we je een rapportage met de resultaten. Op basis hiervan sturen we ons eerder gepresenteerde plan eventueel wat bij.

6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 

Maak een afspraak met me!

Wil jij beter zichtbaar zijn op social media? Laat ons je helpen! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Koen.

Wat zeggen onze klanten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder enkele reviews en bekijk hoe onze diensten van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf!