SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Search engine optimization

SEO TIPS

Wil je beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google? Verbeter je website, kom hoger in Google en genereer meer websitebezoekers. Download onze whitepaper en ga direct zelf aan de slag met SEO! 

5 gratis SEO tips

Laat je bedrijf groeien met SEO

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!

5 tips om hoger in Google te komen

Wil jij met jouw website hoger in Google komen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag dan helemaal gratis onze whitepaper aan. Hierin geven wij je 5 tips waar je zelf direct mee aan de slag kan.

Download de gratis whitepaper en ga aan de slag!

Hoger in Google komen? Mock-up

FAQ

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (lees: gratis zoekresultaten) van de zoekmachines. 

Bijna 95% van de Nederlands begint hun zoektocht naar een dienst of product in een zoekmachine, zoals Google. Wil je onder de aandacht komen van je doelgroep? Dan moet je dus zorgen dat je zo hoog mogelijk wordt weergegeven in de zoekresultaten.

 

Naast relevante en goede content, moet jouw website technisch goed op orde zijn. Denk hierbij aan: 

  • De structuur van je website;
  • Gebruiksvriendelijke URL's;
  • Snelle laadtijden;
  • Het gebruik van sitemaps; 
  • Het gebruikt van een SSL-certificaat.

Wil jij weten of jouw website SEO-proof is? Vraag gerust een gratis quickscan aan!

Meer verkeer vanuit zoekmachines en hogere rankings worden vaak als ultieme SEO doelstelling aangemerkt. Maar dat is niet het belangrijkste wat je wilt bereiken met een SEO strategie. Het echte doel is om meer relevant verkeer naar je website te trekken en deze bezoekers om te zetten in klanten. Uiteraard zijn hogere rankings en meer verkeer vanuit zoekmachines hier ondersteunend in.
Kleine werkzaamheden die horen bij een uitgebreide SEO strategie kun je zelf uitvoeren of laten uitvoeren door één van je collega's. Maar een SEO strategie is alleen effectief als op alle fronten de strategie juist wordt uitgevoerd. Wanneer je investeert in een goede SEO strategie is de uitvoer dus ontzettend belangrijk. Vaak is het dan ook voordeliger om dit volledig bij de experts neer te leggen zodat jij, samen met je team, je kan focussen op de producten en diensten die je aanbiedt en het verbeteren van je merk.

Onze werkwijze

Wil jij je SEO uitbesteden? Wij helpen je graag. Hieronder zie je onze werkwijze zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1-1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en welke klanten wil je bedienen. Welke marketingmiddelen zet je op dit moment in en is SEO iets voor jou? Wil je volledig ontzorgd worden of gaan we samen werken aan een betere vindbaarheid?

2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen maken we een offerte op maat. Hierin leggen we precies uit wat we voor je gaan doen en eventueel van jou verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

3

Kick-off

Is de offerte akkoord? Dan ga je met de betrokken teamleden van OH om tafel om het plan wat we voor je hebben uitgewerkt te bespreken. Neem ook gerust je betrokken collega’s mee. Tijdens de kick-off zetten we alles op een rijtje zodat je precies weet wat je van ons kan en mag verwachten.

4

Aan de slag

In de kick-off hebben we ons plan besproken en daar gaan we nu echt mee aan de slag. We gaan starten met het uitvoeren van de strategie zodat jij beter gevonden wordt en meer klanten kan genereren via de gratis resultaten in zoekmachines.

5

Rapportage

Maandelijks ontvang je van ons een terugkoppeling van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. Daarnaast sturen we je een rapportage met de resultaten. Op basis hiervan sturen we ons eerder gepresenteerde plan eventueel wat bij.

6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 

Maak een afspraak met me!

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google en andere zoekmachines? Laat ons je helpen! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Koen.

Wat zeggen onze klanten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder enkele reviews en bekijk hoe onze diensten van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf!