MARKETINGPAKKETTEN

Klein_CRO1

MARKETING UITbesteden

Voor een vast bedrag per maand je marketing uitbesteden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Uiteraard houden wij je op de hoogte van onze werkzaamheden en de resultaten. Samen succesvol!

NEEM CONTACT OP

Volledig ontzorgen 

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!

FAQ

Om jouw marketingdoelstellingen te behalen willen we eerst met jou om tafel voor een kennismaking. We bespreken waar je bedrijf voor staat, je marketingdoelen, je huidige marketingkanalen, je doelgroep, de concurrentie en meer. Dit kennismakingsgesprek is voor ons de basis om voor jou aan de slag te kunnen. 

Nadat we duidelijk hebben wie je bent, wat je doet en wat je doel is stellen we een marketingstrategie op waar we de komende maanden mee aan de slag gaan. Hierin bepalen we de kanalen en de planning. 

Vervolgens kunnen we aan de slag! Je ontvangt van ons maandelijks een rapportage met de voortgang. Zo weet je precies wat wij doen en welke resultaten we voor jou behalen. 

Ja, dat kan. Maar de marketingwereld is continu in beweging. Wil je online succesvol zijn dan moet je meebewegen. En dat lukt niet wanneer je eenmalig marketing inzet. Je concurrenten zitten immers ook niet stil. Daarom is ons advies om voor een totaalpakket te kiezen. 

Pas na een bepaalde periode weet je of iets succesvol is geweest. Een maand is te kort om hier een goede inschatting van te maken. Maar de data van de eerste maanden geeft je wel goede inzichten om de campagnes bij te sturen. Na drie maanden hebben we voldoende data en kunnen we de juiste conclusies trekken. Daarom zijn onze pakketten na drie maanden pas maandelijks opzegbaar. 

Onze werkwijze

Wil jij je marketing uitbesteden? Wij helpen je graag! Hieronder zie je onze werkwijze, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en welke klanten wil je bedienen. Doe je op dit moment al iets aan marketing en wat is je doelstelling. We gaan graag met je in gesprek zodat we kennis met je kunnen maken. Wij zetten de koffie voor je klaar!

2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen kijken we welk pakket het beste bij jou past. Met onze pakketten weet je precies wat je van ons kan verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

3

Kick-off

Is de offerte akkoord? Dan ga je met de betrokken teamleden van OH om tafel om het plan wat we voor je hebben uitgewerkt te bespreken. Neem ook gerust je betrokken collega’s mee. Tijdens de kick-off zetten we alles op een rijtje zodat je precies weet hoe wij voor jou aan de slag aan.

4

Aan de slag

In de kick-off hebben we ons plan besproken en daar gaan we nu echt mee aan de slag. We gaan starten met het uitvoeren van je marketingactiviteiten. Van meer leads tot meer omzet. We werken samen aan het behalen van jouw doel!

5

Rapportage

Maandelijks ontvang je van ons een terugkoppeling van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. Daarnaast sturen we je een rapportage met de resultaten. Op basis hiervan sturen we ons eerder gepresenteerde plan eventueel wat bij.

6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 

Maak een afspraak met me!

Wil jij meer uit je marketing halen? Laat ons je helpen! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Koen.