CAMPAGNES

Klein_campanges

Overtref Verwachtingen

Wij willen jou en je doelgroep verrassen met mooie en effectieve campagnes. Ons team van specialisten, zowel op het gebied van (online) marketing en vormgeving, gaat graag de uitdaging aan.  

NEEM CONTACT OP

Effectieve marketingcampagnes

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!

FAQ

Zeker hebben we die! Wij hebben verschillende campagnes uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Wil je weten wat we precies hebben gedaan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je namelijk graag wat we hebben gedaan, hoe we dit hebben gedaan en waarom we die aanpak hebben gekozen.

Dit is volledig afhankelijk van je doel en doelgroep. Niet elk kanaal is geschikt voor iedere campagne. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan speciale pagina's op je website, advertenties in Google, social media en e-mailmarketing voor het online gedeelte van de campagne. Bij offline middelen kun je denken aan folders, flyers of autobelettering. Dit is slechts een kleine opsomming van onze mogelijkheden. 

 

Wij zijn een team met meerdere personen en dus specialisten op meerdere vakgebieden. Door deze krachten te bundelen kunnen we voor jou effectieve campagnes opzetten. 

Onze werkwijze

Wil jij een campagne starten? Wij helpen je graag! Hieronder zie je onze werkwijze, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten!

1

Kennismaking 

We willen je graag eerst leren kennen voordat we voor jou aan de slag gaan. Wie ben jij, hoe ziet je bedrijf eruit en welke klanten wil je bereiken. Waarom wil je een campagne inzetten en heb je hier zelf al een idee over? Wanneer gaan we kennismaken? De koffie staat voor je klaar!

2

Offerte

Op basis van de informatie die we tijdens het persoonlijke gesprek hebben ontvangen gaan wij brainstormen over jouw campagne en maken we een offerte op maat. We leggen precies uit wat we voor je gaan doen en eventueel van jou verwachten. Geen verrassingen achteraf dus! 

3

Kick-off

Is de offerte akkoord? Dan ga je met de betrokken teamleden van OH om tafel om het idee wat we voor je hebben uitgewerkt te bespreken. Neem ook gerust je betrokken collega’s mee. Tijdens de kick-off zetten we alles op een rijtje zodat je precies weet hoe wij voor jou aan de slag aan.

4

Aan de slag

In de kick-off hebben we ons plan besproken en daar gaan we nu echt mee aan de slag. We gaan starten met het uitvoeren van je campagne en richten alles op de juiste manier in. We werken samen aan het behalen van jouw doel!

5

Rapportage

Je ontvangt van ons een terugkoppeling van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd en de behaalde resultaten. Zo weet je precies wat we hebben gedaan en wat het je heeft opgeleverd. Samen succesvol! 

6

Samen succesvol

Wij doen er alles aan om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor een verrassing te staan. Zo zijn we samen succesvol! 

Maak een afspraak met me!

Wil jij starten met een campagne? Laat ons je helpen! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in bij Koen.