INBOUND MARKETING

Inbound marketing

INBOUND MARKETING

Wil je meer uit je marketing halen? Ga aan de slag met inbound marketing. Als officieel HubSpot partner staan wij graag voor je klaar. 

Neem contact op

INBOUND MARKETING

Banners op websites, advertenties op social media of andere advertentievormen, je kunt er niet om heen. Deze traditionele online marketingmiddelen werken nog erg goed, maar ben je toe aan de volgende stap? Ga dan voor inbound marketing. Met inbound marketing trek je klanten aan door ze waardevolle content en op maat gemaakte ervaringen aan te bieden op het juiste moment. Het is daarbij belangrijk dat je waardevolle informatie deelt gedurende het hele aankoopproces en daarbij persoonlijk advies geeft. Het verzamelen van waardevolle data is daarin een belangrijk uitgangspunt.

Content afstemmen op de gebruiker

Bij inbound marketing gaat het om het verspreiden van de juiste boodschap, aan de juiste mensen, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Door de content op het goede moment aan te bieden ben je veel relevanter voor je potentiële klant. Je helpt ze verder en dat schept vertrouwen. Bij inbound marketing speelt content een hele belangrijke rol. Het gaat namelijk over het aanbieden van de juiste content op het juiste moment. Wanneer je de content niet hebt kun je jouw potentiële klanten dus niet overtuigen met jouw kennis en ervaring. 

Inbound marketing tool

Om met inbound marketing aan de slag te gaan kun je gebruik maken van de tool HubSpot. HubSpot is een Amerikaans bedrijf en een gevestigde naam in de inbound marketing. De software die HubSpot aanbiedt is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je er zo mee aan de slag kan. HubSpot biedt verschillende pakketten aan. Welk pakket voor jou geschikt is, is afhankelijk van je wensen. Uiteraard kunnen wij je adviseren over de verschillende pakketten.

Meer weten?

Heb je een website of webshop en wil je beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google? Of wil je graag meer informatie over SEO? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!