Handig: automatisch e-mailings versturen

Je wist al dat we erg goed zijn met e-mailmarketing en dat we officieel partner zijn van MailPlus. Maar wist je ook dat we automatische e-mailcampagnes kunnen inzetten voor je? Dat scheelt je veel tijd. We leggen graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

 

Onze expertise

Mocht je nog niet kennisgemaakt hebben met onze Luc, dan is dit een goed moment om eens met hem om tafel te gaan. Hij is namelijk onze expert op het gebied van e-mailmarketing en kan je alles vertellen over MailPlus. Dus ook over het automatisch versturen van e-mailings naar nieuwe en bestaande klanten. Je zou het e-mailmarketing automation kunnen noemen. Mooi buzzword!

Besteed minder tijd aan sales

Als we samen om tafel gaan, denken we met je mee over de communicatieflow. Wie krijgt welke mail op welk moment? We stellen deze flow vervolgens in en Mailplus doet de rest automatisch. Een goed voorbeeld is dat je de bezoekers van jouw site na 10 seconden een pop-up laat zien, waar ze hun e-mailadres kunnen invullen. Na het invullen krijgen ze automatisch een persoonlijke bevestigingsmail en na zes dagen automatisch een informatiemail met de content die jij vooraf hebt uitgezocht. Gepersonaliseerd en wel, als je dat wilt. Zo hoef je veel minder tijd te besteden aan e-mail als saleskanaal.

Hulp nodig?

Klinkt dit toch wat te tijdrovend? Wij nemen het graag over. Wij kunnen uitgebreide rapporten bieden en vele marketingaspecten verzorgen. Stuur ons een bericht of bel ons! Wij vertellen je graag wat we voor je kunnen doen.