E-mailmarketing

e-mailmarketing

E-MAILMARKETING

Met e-mailmarketing bereik je jouw klanten op een snelle en makkelijke manier. Wil je het laatste nieuws uit de sector delen? Heb je een leuke actie of heb je wat te vieren? Jouw berichten worden direct in de mailbox van de klant afgeleverd. Zo is iedereen op de hoogte. 

Neem contact op

E-MAILMARKETING

E-mailmarketing bestaat al zolang als online marketing bestaat. Langer zelfs, want de eerste marketing e-mail werd verstuurd in 1978. Dan vraag je je misschien wel af hoe relevant e-mailmarketing nog is vandaag de dag. Op die vraag hebben wij een antwoord; want e-mailmarketing is zeker nog effectief!

Waarom e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een online marketingtool die vandaag de dag nog vaak wordt ingezet. Door middel van e-mailmarketing bereik je klanten op het juiste moment met de content die zij graag van je willen zien. Althans, dat is het geval als je het goed doet. Wanneer je e-mailmarketing onjuist inzet, kan jouw content verkeerd overkomen en dat is natuurlijk erg jammer! Wij kunnen je helpen met het opzetten van een passende e-mailmarketing campagne en e-mail automation. Zo komt jouw waardevolle content of aanbieding altijd op het juiste moment. Daarnaast heeft e-mailmarketing een beter bereik onder jouw contacten. Wanneer je bijvoorbeeld iets online zet, is het nog maar de vraag of jouw klanten en contacten het ook gaan zien. Bij e-mailmarketing lever je de boodschap persoonlijk af in hun mailbox.

Voor wie is e-mailmarketing relevant?

E-mailmarketing kan voor iedereen relevant zijn. Bij e-mailmarketing denkt men al snel aan nieuwsbrieven of EDM’s (Electronic Direct Mail) met nieuws en aanbiedingen van onder andere webwinkels. Maar ook voor ondernemingen die zich niet in de retailsector bevinden kan e-mailmarketing erg interessant zijn. Je kunt jouw klantenkring namelijk eenvoudig op de hoogte houden van alles dat er rondom jouw onderneming gebeurt en met e-mail automation kun je zelfs geautomatiseerde e-mails sturen bij bijvoorbeeld een verjaardag of een actie die jouw klant heeft uitgevoerd op de website.

Meer weten?

Heb je een website of webshop en wil je beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google? Of wil je graag meer informatie over SEO? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Meer uit je online marketing halen?
Gratis quickscan