Website raamwerk schetsen Twente Icon

Wireframes

Met een wireframe wordt de structuur van een website samengesteld. Het is een weergave van alle functionaliteiten zonder enige grafische vormgeving. Wat komt waar te staan en waar vind je bijvoorbeeld de contactgegevens?

In een wireframe worden onderdelen zoals navigatie, algemene indeling en inhoud opgenomen. Door geen aandacht te besteden aan grafische opmaak kan de wireframe beoordeeld worden op de inhoud. Via wireframes kunnen er vroegtijdig op eenvoudige wijze veranderingen doorgevoerd worden.

Met een wireframe kunnen wij helder communiceren met jou en je gewenste doelgroep. Door een aantal schetsen te maken hoe de website qua functionaliteit ontwikkelt dient te worden kunnen wij onze ideeën op een makkelijke wijze met jou en je doelgroep bespreken. Hier Daarnaast worden ze ook intern gebruikt voor communicatie met onze marketeers, programmeurs en zoekmachinespecialisten.

Nadat de wireframes definitief zijn gemaakt, gaat onze ontwerpafdeling aan de slag om de website mooi vorm te geven in jouw huisstijl.

Wil je meer weten over wireframes?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.