Website laten ontwerpen Twente Icon

Website ontwerp

Wat moet een website uitstralen? Wat moet er op een website staan? En wat kost het ontwerpen van een website? Deze vragen worden ons vaak gesteld. Al deze vragen hebben betrekking tot het ontwerp van een website. Wij beantwoorden deze vragen met passende oplossingen.

Hoe ontwerpen wij een goede website?

Een goed ontwerp van een website is een vertegenwoordiging van jouw unieke huisstijl. Wij starten graag met luisteren naar jouw verhaal. Wat zijn je wensen en hoe werken jouw klanten het liefst met de website? Wij maken een gebruikersanalyse en schetsen wireframes, waarna wij aan de slag gaan met jouw website.

Wireframes

Wat is nou precies een wireframe? Een wireframe stelt de structuur van een website samen en is een weergave van alle functionaliteiten zonder enige grafische vormgeving. Met een wireframe zie je wat waar komt te staan en waar je bijvoorbeeld de contactgegevens vindt. In een wireframe worden onderdelen zoals navigatie, algemene indeling en inhoud opgenomen. Door geen aandacht te besteden aan grafische opmaak kan de wireframe beoordeeld worden op de inhoud. Via wireframes kunnen er vroegtijdig op eenvoudige wijze veranderingen doorgevoerd worden als dit nodig is. Door een aantal schetsen te maken hoe de website qua functionaliteit ontwikkelt dient te worden kunnen wij onze ideeën op een makkelijke wijze met jou en je doelgroep bespreken. Daarnaast worden ze ook intern gebruikt voor communicatie met onze marketeers, programmeurs en zoekmachinespecialisten.

Nadat de wireframes definitief zijn gemaakt, gaat onze ontwerpafdeling aan de slag om de website mooi vorm te geven in jouw huisstijl. Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn voor het ontwerpen van een website? Vraag ons vrijblijvend om advies en neem contact met ons op.

Wil je meer weten over het ontwerp van een website?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder..