Website laten ontwerpen Twente Icon

Website ontwerp

Wat moet een website uitstralen? Wat moet er op een website staan? Wat kost het ontwerpen van een website? Deze vragen worden ons vaak gesteld. Al deze vragen hebben betrekking tot het ontwerp van een website. Wij beantwoorden dit met een passend ontwerp.

Hoe ontwerp je een goede website?

Een goed ontwerp van een website is een vertegenwoordiging van jouw unieke huisstijl. Wij starten graag met luisteren naar jouw verhaal. Wat zijn je wensen en hoe werken jouw klanten het liefst met de website? Vanuit de gebruikersanalyse en geschetste wireframes gaan wij aan de slag met jouw website. Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn voor het ontwerpen van een website? Vraag ons vrijblijvend om advies en neem contact met ons op.

Wireframes

Met een wireframe wordt de structuur van een website samengesteld. Het is een weergave van alle functionaliteiten zonder enige grafische vormgeving. Wat komt waar te staan en waar vind je bijvoorbeeld de contactgegevens? In een wireframe worden onderdelen zoals navigatie, algemene indeling en inhoud opgenomen. Door geen aandacht te besteden aan grafische opmaak kan de wireframe beoordeeld worden op de inhoud. Via wireframes kunnen er vroegtijdig op eenvoudige wijze veranderingen doorgevoerd worden. Met een wireframe kunnen wij helder communiceren met jou en je gewenste doelgroep. Door een aantal schetsen te maken hoe de website qua functionaliteit ontwikkelt dient te worden kunnen wij onze ideeën op een makkelijke wijze met jou en je doelgroep bespreken. Daarnaast worden ze ook intern gebruikt voor communicatie met onze marketeers, programmeurs en zoekmachinespecialisten.

Nadat de wireframes definitief zijn gemaakt, gaat onze ontwerpafdeling aan de slag om de website mooi vorm te geven in jouw huisstijl.

Wil je meer weten over het ontwerp van een website?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder..