Webshop Bouwen Twente Icon

Webshops

Met een webshop wil je omzet genereren. Net als met een fysieke winkel wil je producten verkopen en tevredenheid bij klanten opbouwen. Er is online zoveel keuze dat je flink moet investeren voordat je resultaat boekt. Waarom zou een klant bij jou kopen en niet bij die online prijsvechter?

Onderscheiden

Kun jij misschien de klant meer service bieden, gratis verzending of extra’s? De reden waarom mensen bij jouw webshop aan het juiste adres zijn moet direct duidelijk worden. Wij denken graag met je mee en geven je eerlijk advies. Voor het ontwikkelen van een webshop kun je van het begin tot het eind bij ons terecht. Dit geldt voor het maken van een nieuwe webshop, maar ook het onderhouden of herinrichten van een bestaande webshop.

Advies op maat

Een goed idee start met een goed gesprek. Daarom maken we voor de start van het hele traject graag een praatje bij jou of bij ons aan tafel. Samen bepalen we de doelstellingen van je webshop. We doorlopen samen jouw verkoopproces en stippelen een passend traject uit. Natuurlijk is het voor een webshop van groot belang dat je gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Indien gewenst koppelen we een SEO– of SEA-campagne aan je webshop.

Responsive design

De helft van alle Nederlandse bezoekers op het internet maakt gebruik van een smartphone. Een website geeft een totaal andere weergave op een pc dan op een smartphone. Het is belangrijk dat de gebruiker met alle mogelijke apparaten de website kan bezoeken en zo dezelfde ervaring heeft bij de webshop. Hiervoor dient een ‘responsive design’ gemaakt te worden. Een responsive design zorgt ervoor dat een website schaalbaar is. Hierdoor blijft het overzichtelijk en wordt het op maat getoond. Al onze webshops en websites worden in een schaalbaar ontwerp gebouwd. Hierdoor is jouw website of webshop klaar voor de toekomst. Zo verhoog je de kans dat bezoekers langer op een website blijven en eerder overgaan tot een aankoop.

Wil je meer weten over webshops?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.