Website ontwikkelen Twente Icon

Technische realisatie

Wanneer het grafisch ontwerp duidelijk is starten wij met de technische realisatie van een website. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste technieken.

W3C richtlijnen

De kwaliteit van alle onderdelen wordt getoetst aan de hand van de nieuwste richtlijnen (W3C) om de juiste weergaven in de internetbrowsers te bereiken. Door de hoge standaard zal Google de site op waarde schatten en goed kunnen indexeren voor de organische zoekresultaten (SEO). Deze waardering bepaalt of een website beter zichtbaar is. De browserondersteuning hangt af van de populariteit van de browsers die op dat moment in de markt zijn. De moderne browsers zijn ontwikkeld voor het werken met HTML5. Doordat de HTML5 volgens officiële W3C richtlijnen wordt ontwikkeld, is de werking van de website op een andere (verouderde) browser doorgaans heel goed, echter kan de werking daarop niet gegarandeerd worden. Met de hierboven vermelde browsers is een marktaandeel van ongeveer 98% gedekt. Bovendien zal het marktaandeel van verouderde browsers zoals Internet Explorer 8 in de toekomst blijven afnemen.

Websitegegevens meten

Bij de oplevering van de realisatie zullen wij direct de websitegegevens meten. Dit wordt vier keer per jaar aan je gepresenteerd in een kwartaalrapportage. In iedere rapportage vertellen wij hoe jouw website scoort, dit betreft o.a. het aantal: bezoekers, bouncepercentage, gemiddelde sessieduur en apparaatcategorie. Met deze informatie kunnen wij samen met jou doelen stellen voor jouw website voor meer succes.

 

Wil je meer weten over de technische realisatie?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.