Hosting SSL ICON Wierden

Hosting/Domein/SSL

Het is enorm belangrijk dat een website of webshop altijd online is. Een bezoeker maakt namelijk geen gebruik van een website die constant onbereikbaar is. Daarom is een goede hosting ontzettend van belang.

Graag nemen wij het werk voor de registratie en het beheer van een domein en het aanmaken van een hostingpakket uit jouw handen.

Registeren van een goede domeinnaam

Een domeinnaam is een soort postadres. Het is een adres waarmee de wereld jouw webpagina kan bezoeken. Vaak is het adres de naam van een bedrijf met .nl of .com erachter. Veel bedrijven gaan hier op een unieke manier mee om. Sinds kort zijn er een hoop nieuwe domeinnamen zoals .shop of .blog vrijgegeven.

Het kiezen van juiste hosting

Hosting is het huren van ruimte op het internet. Net als een fysiek pand of  winkelruimte, huur je ook op het internet een stukje ruimte. Het is erg belangrijk waar de ruimte gehuurd wordt. Een goedkope hosting kan de prestaties en snelheid van een website erg belemmeren, dit kan (potentiële) klanten ontmoedigen om jouw website te bezoeken. Daarom is het belangrijk om bij een vertrouwde partner virtuele ruimte te huren.

Betrouwbaar en altijd online

Wij werken samen met verschillende solide partners. Via deze partners zijn verschillende pakketten verkrijgbaar, zodat er voor elk domein een geschikte oplossing te vinden is. Wij geven jou graag advies welke optie het beste past. Het voordeel voor jou is dat je alleen zaken met ons doet en verder nergens achteraan hoeft. Geen ingewikkelde contracten en voorwaarden, maar een ontwikkelaar met hosting inbegrepen. Op deze wijze zorgen wij dat jij meer tijd overhoudt voor andere zaken en bieden wij graag meer service, uiteraard voor hetzelfde geld.

Veilig internetten

Wij staan voor een veilige verbinding naar ieder webadres en houden graag internetcriminelen buiten de deur. Daarom maken wij gebruik van SSL-verbindingen. Dit zijn versleutelde verbindingen waardoor elk apparaat (pc, smartphone, etc.) veilig een webadres kan bezoeken zonder dat informatie wordt verstuurd naar cybercriminelen. Veel gebruikers beschouwen de SSL-verbonden websites betrouwbaar en vinden dat de verbinding autoriteit uitstraalt. Zeker in het kader van de AVG is het van belang om je website en (persoons)gegevens op je website goed beveiligd te hebben. Ook hier kunnen wij alles voor regelen, van cookiemelding tot privacyverklaring of SSL-certificaat. Wil je een beveiligde verbinding aanvragen of heb je hulp nodig met de AVG voor je website? Bel, app of mail ons!

WIL JE MEER WETEN OVER DOMEINNAMEN/HOSTING?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.