Standaard stijl Huisstijlen icon

Huisstijl

Een huisstijl is de rode draad van je bedrijf en komt overal terug. Het begint al bij je visitekaartje. Een nette en verzorgde uitstraling zegt heel wat over jouw bedrijf. Je kunt je eerste indruk maar één keer kan maken en daarom is het belangrijk dat de uitstraling goed is.

Vormen van huisstijl

Huisstijldragers zijn er in alle vormen, maten en uitvoeringen. De meest bekende dragers zijn het logo, drukwerk en de bedrijfskleding. Maar er zijn nog veel meer vormen van huisstijlen die voor jou kunnen werken. Kijk maar eens goed om je heen, zo zijn er bijvoorbeeld: autobelettering op een bedrijfsauto, pandbelettering, gepersonaliseerde relatiegeschenken, banners enzovoort. De belangrijkste regel voor een huisstijl is consistentie. Zorg ervoor dat je uitingen overal dezelfde vorm hebben. Natuurlijk helpen wij je hier graag mee verder.

Huisstijl laten ontwerpen

Persoonlijk contact is één van onze kernwaarden. We willen weten wie je bent, wat je doet en vooral waarom je iets doet. Met name waarom, dit straal je uit naar de buitenwereld. We luisteren naar je en denken graag met je mee. Na de kennismaking gaan we aan de slag. We starten met een brainstormsessie en beginnen met het schetsen van een ontwerp. De beste ideeën worden met je besproken. We geven je een toelichting met betrekking tot de gebruikte kleuren, typografie en gedachte achter het ontwerp. Vervolgens wordt de huisstijl definitief uitgewerkt. Wil je een huisstijlhandboek?

Meer weten over huisstijlen?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.

 

Vraag advies aan