Drukwerk Wierden Icon

Drukwerk

Door jarenlange ervaring hebben wij de nodige kennis in huis op het gebied van drukwerk. Wij werken samen met de beste drukkers uit de regio en vragen altijd meerdere offertes op, zodat we jou altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

Allerlei soorten drukwerk

Drukwerk bestaat in allerlei soorten en maten. Van huis-aan-huisbladen en krantenadvertenties tot aan flyers en folders. Ondanks de opkomst van online media is drukwerk nog steeds een belangrijk offline communicatiemiddel en niet weg te denken uit je marketingactiviteiten.

Folders

Een folder en/of bedrijfsbrochure zijn goede middelen om iets achter te laten bij potentiële klanten. Deze moeten wel aansluiten op je huisstijl en moeten goed verwoorden waar je bedrijf voor staat. Een folder kan standaard A4 of A5 formaat zijn, maar kan ook compleet naar eigen wens worden gemaakt. Wil je een folder of brochure laten maken, dan inventariseren we eerst je wensen. Welk budget heb je, heb je zelf al foto’s en teksten of bieden wij dat er bij aan? Regel je zelf het drukwerk, of benaderen we een van onze drukkers? Alles kan!

Advertenties

Als je een advertentie wilt plaatsen in een magazine of krant zijn er een paar zaken erg belangrijk: Wat wil je vertellen, wie is de doelgroep en hoe meet ik het succes? Hierin denken we graag met je mee. We hebben goede contacten met diverse (regionale) magazines en kranten en kunnen je hierin goed adviseren. Tevens, denken we graag mee welke boodschap je uit wilt zenden. Je moet in een advertentie namelijk niet teveel willen vertellen en wanneer is je advertentie succesvol? Om er ook voor te zorgen dat de advertentie er straks goed uitziet, leveren wij het juiste bestand aan bij de krant of het magazine.

Bij adverteren wordt vaak gedacht aan de krant of een tijdschrift. Maar ook online adverteren kan een goede aanvulling zijn. Bij het inventariseren van je wensen en doelstellingen, bekijken we samen met jou wat de beste opties zijn.

Drukwerkadvies

We geven je advies over de beste papiersoorten, druktechnieken, verschillende kleurgebruiken en afwerking. Maar dat is niet alles, we denken ook met je mee over hoe drukwerk het best voor jou ingezet kan worden. Denk hierbij aan huis-aan-huisbladen, krantenadvertenties of bijvoorbeeld sandwichborden langs de weg. Als je kiest voor OH Marketing & Strategie dan kies je voor service en kwaliteit. Natuurlijk tegen de beste prijs.

 

Hulp nodig bij je drukwerk?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.