Zoekmachine optimaliseren voor meer gebruik icon

Zoekmachine optimalisatie

Jouw website bovenaan de zoekmachine krijgen op relevante zoektermen, dat is zoekmachine optimalisatie. Door zoektermen op een slimme manier op te nemen op jouw website, kom je hoger in de zoekresultaten.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Wist je dat 80% van de website bezoekers een website vindt via zoekmachines? Het is dus van groot belang dat jouw website naar voren komt in Google, Bing of Yahoo. Dit moet natuurlijk gebeuren op zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Daarom wordt er voorafgaand altijd een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Zo zien we hoe je website er nu voor staat en welke zoektermen kansen bieden voor jouw bedrijf. Op de meest interessante zoektermen wordt de website vervolgens geoptimaliseerd.

Doorlopend proces

Veel mensen denken dat het eenmalig optimaliseren van een website voldoende is om een website bovenaan te krijgen en te houden, dit is echter niet het geval. De wijze waarop websites beoordeeld worden veranderd continu. Daarnaast zijn ook je concurrenten telkens bezig om hun website hoog in de zoekmachines te krijgen. OH Marketing & Strategie biedt daarom maandelijkse onderhoudspakketten om de maandelijkse SEO werkzaamheden aan jouw website uit te voeren.

Meer weten over online marketing?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.