Strategie bepalen icon

Online strategie

Je wilt je gaan richten op de online markt, maar weet niet goed waar je moet beginnen. Een online strategie geeft je een goede houvast voor jouw online activiteiten. Welke boodschap draag je uit, welke doelgroep wil je benaderen en welke kanalen ga je gebruiken? Dit zijn allemaal vragen waar online strategie een antwoord op geeft.

 

Een concreet plan

Het doel van een online strategie is om de juiste doelgroep te bereiken, op het juiste moment. In de strategie stellen wij doelstellingen vast en adviseren wij over de in te zetten marketingmiddelen. Aan de hand van vooronderzoek in de vorm van bijvoorbeeld gebruikersonderzoek of Google Analytics analyses zorgen we dat er een concreet plan op tafel komt. We zorgen voor een praktische uitwerking, bijvoorbeeld in combinatie met een contentkalender. Zo kun jij direct aan de slag!

 

Gebruikersonderzoek?

Met een gebruikersonderzoek kunnen wij je helpen onderzoeken en achterhalen hoe de gebruikers omgaan met jouw website. Hieruit worden (mogelijke) problemen duidelijk die gebruikers ervaren tijdens het gebruik van een website. Lees meer over het inzetten van een gebruikersonderzoek.

 

Analyse Google Analytics

Wij kunnen je helpen door de statistieken van je website te analyseren. Dit doen wij met behulp van Google Analytics. Met dit hulpmiddel kunnen wij al jouw websitegegevens analyseren en ontdekken waar wij (mogelijke) verbeteringen kunnen toepassen. Zo kunnen wij het doel van je website nog sneller bereiken en continue werken aan betere resultaten.

Meer weten over online strategie?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.