Video adverteren icon

Youtube adverteren

Adverteren op een online platform met meer dan 1,5 miljard maandelijkse (ingelogde) gebruikers? Dat kan! YouTube adverteren is gekoppeld aan Google Adwords en hiermee kan jouw video verspreid worden om een nieuwe of bestaande doelgroep aan te trekken.

Advertentiekosten in de hand houden

Het is mogelijk om zelf het budget van de advertentiecampagne te bepalen. Je bepaalt of jouw advertentie een dagelijks, wekelijks of maandelijks budget gebruikt. Hierdoor houd je de kosten in de hand en weet je altijd wat je kwijt bent en wat je hiervoor terugkrijgt.

Haal alles uit het budget

Via het platform van Google kan de advertentiecampagne ingericht worden om zoveel mogelijk bereik te genereren. Hierdoor betaal je bijvoorbeeld alleen wanneer een gebruiker een deel van de advertentie bekijkt of als een gebruiker klikt op een banner. Ook zijn er vele andere mogelijkheden om jouw advertentie te laten slagen.

Wil je vrijblijvend advies over YouTube adverteren? Raadpleeg een deskundige, wij helpen je graag met het laten slagen van jouw advertenties.

Meer weten over adverteren met Youtube?

Wil je vrijblijvend advies over Youtube adverteren? Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder of raadpleeg een deskundige en laat ons je helpen met het slagen van jouw advertenties.