Google Adwords

Wil je meer verkopen via je webshop? Of wil je meer aanvragen genereren via je website? Online Adverteren met Google AdWords is dé manier. Onze experts op het gebied van Search Engine Advertising (SEA) vertellen je er graag meer over. Je kunt het complete Google AdWords traject aan ons uitbesteden, maar bijvoorbeeld ook alleen de strategie.

De basis van online adverteren

Voor een optimale campagne doorlopen wij samen met jou een aantal stappen. We moeten ons verdiepen in wie je bent en weten wat je precies wilt bereiken, zodat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van online adverteren. Daarnaast stellen wij je de volgende vragen:

  • Welke doelstellingen heb je?
  • Wat zijn jouw verwachtingen?
  • Wat is het budget?
  • Hoe lang wil je de campagne uitvoeren?
  • Welke strategie houden wij aan?
  • Welke zoekwoorden gebruiken wij en welke niet?

Met de beantwoording van deze vragen creëren wij een goede strategische basis voor jouw Google Adwords campagne.

Begeleiding bij Google AdWords

Je wilt natuurlijk dat je bezoekers op je website komen en tot actie overgaan. De verwachtingen van de bezoekers moeten overeenkomen met dat wat in de campagne vermeld staat, anders kost het jou alleen maar geld en levert het je weinig op. Als je advertentiecampagne online staat, is het belangrijk om de campagne goed te monitoren en bij te blijven sturen. Zo streven wij naar optimaal rendement.

Onze Google AdWords gecertificeerde medewerkers kunnen je hier in adviseren, begeleiden of zelfs het gehele traject voor je verzorgen. Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Meer weten over de mogelijkheden van Google Adwords?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.